Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pán Deeds je všeobecne obľúbený majiteľ pizzerie v malom mestečku, kde žije jednoduchým a šťastným životom. Jedného dňa však nečakane zdedí miliónový podnik a ocitne sa v úplne odlišnom svete. Všade naňho striehnu reportéri - jedna z nich s úmyslom za každú cenu vyhrabať naňho nejakú špinu. Ako majiteľ podniku sa musí brániť špinavým praktikám veľkého biznisu. Pán Deeds sa presťahuje na Manhattan, aby sa ujal nových povinností, dostane osobného komorníka a zdanlivo je z neho príslušník smotánky. V skutočnosti však ostáva obyvateľom malomesta a svojou originalitou privádza ostrieľaných Newyorčanov do úžasu. Deeds veľmi skoro zisťuje, o čo v živote ide v orvom rade... A ešte aj to, že peniaze síce menia všetko, ale nie každého. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (241)

tron 

všetky recenzie používateľa

"Slečna, netušil som, že ste akcionárka!" - "Je toho evidentne viac, čo netušíte, napríklad ako si vytrhať obočie." Mám rád Adama Sandlera a nechápem, ako sa niekomu nemôže páčiť len z princípu. O jeho IQ nič neviem a nie som s ním v rodinnom vzťahu, napriek tomu je si sympatický a niektoré jeho filmy ma dodnes riadne bavia. Problém s niekoľkými jeho filmami tak paradoxne nie je v tom, že sú sandlerovské, ale že sandlerovské nie sú - a to je bohužiaľ i prípad PÁNA DEEDSA, ktorý je napriek pár typicky sandlerovsky bizarným postavičkám (Steve Buscemi) skrátka a dobre príliš obyčajný, nudný, nezáživný... a už som počul lepšie záverečné motivačné filmové preslovy. ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Co na to napsat? Postava Deedse balancuje na hraně mezi dobrosrdečným a prostoduchým úplně stejně, jako scénář tohoto filmu. Podle nálady a míry toho, jak zdrsnělí životem jste, můžete výsledek považovat za feelgood naivní komedii, nebo za imbecilní slátaninu. Rozdílovým faktorem, ale může být i herecké obsazení. Sandler a Wiňona byli důvodem, proč jsem ignoroval zdejší rating, takže se přikláním ke kompromisu. Je to feelgood slátanina. ()

Reklama

lamps 

všetky recenzie používateľa

Příjemné romantické komedii jasně vévodí komedianství a buranství Adama Sandlera, kvůli kterému rád přivřu oko nad tím klasickým závěrem plným klišé, a za tu haldu bezprostředního humoru, za více než sympatickou Winonu Ryder a vůbec za příjemné strávení půldruhé hodiny dávám plné hodnocení...... S odstupem času o hvězdičku snižuji, pětihvězdičkové filmy přeci jen vypadají jinak.. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Usmievavá komédia na staré dobré téma: ako malý človek k veľkým peniazom prišiel (Dedičství aneb...). Filmík celkom milučký, ladený do rodinného duchu, tak aby bol pre všetkých, až na to že je celkom neoriginálny a ani ten humor mi moc nesadol. Viac ako na pár vylúdených úsmevov do polovičky filmu, keď som poslušne zalomil sa nezmohol. A mám takú vnútornú vnemu, že som o nič neprišiel. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Sandlera považujem po hereckej stránke za nevlastného brata Bena Afflecka a po tej komediálnej za bratranca Roba Schneidera. O to vzácnejšie su tie 3* odo mňa. Je to "klasická" výchovná komédia, ktorá je však tentoraz (napriek určitej hlúposti) aj miestami vtipná. Winona je roztomilá, síce pôsobí pomere nenápadne, ale aj ona prispela k tomu, že som mal z filmu (takmer :)) príjemný zážitok... ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)
  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama