Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (211)

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Úvod veľmi dobre, taká príjemná, neškodná romanca. Zhruba po polhodine sa tón celého filmu zmení a začne pravý psycho teror a je to super. Sebastian Stan, vyzerá ako psychopat aj v civile, takže jeho výkon oceňujem. Pomerne mrazivá atmosféra, sem-tam prešpikovaná dákym tým čiernym humorom. Naozaj nie je jasné, ako to môže celé dopadnúť. Bohužiaľ dopadlo to tým najhorším možným spôsobom a záver celého filmu pôsobí neskutočne amatérskym dojmom a scenáristickou katastrofou. Škoda, s iným záverom by sa mohlo jednať o kultové dielko, takto z toho cítiť iba premárnený potenciál. ()

slord 

všetky recenzie používateľa

Príjemné prekvápko, ktorým som si spríjemnil večer. Sebastian Stan si toho magora strihol skvelo, Daisy Edgar-Jones (pripomína len mne Anne Hathaway?) si ma získala hneď a „žral“ som ju tu. Mix hororu a kómedie je namiešaný dosť dobre a k tomu fajnovo zvolená hudba, síce chvíľku trvá kým sa to rozbehne, no nevidím v tom nejaký veľký problém. 7,5/10 ()

Reklama

Deyw 

všetky recenzie používateľa

winter soldier zere lidi..cubky si dela na pive, obcas na vine..vychutnava si je postupne, nejdriv treba rucicku k obedu a postupne se, se svoji potravou bavi a utuzuje vztah - i nabidne co uvaril aby taky zkusila jak chutna a jak dobre ji udelal..prvni pulka pomalejsi, potom prijde na radu masterchef a je to super, ale dojebe to konec..potesi ze je na streamu 🙏 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Výborný thriller, ktorý mohol byť špičkový nebyť toho skratkovitého záveru. Ten mi prišiel taký bez nápadu a pritom sa dalo z toho vydupať nejaké prekvapko, zvrat, toto riešenie mi prišlo na prvú. Ale inak 80% času veľmi dobre strávených, super vývoj, ktorý vzbudzuje zvedavosť a prinesie aj zaujímavé odhalenia. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Fresh radím do TOP 3 roka 2022 a zároveň medzi málo známe filmy, ktoré by ste rozhodne mali vidieť. Daisy Edgar-Jones dokázala dodať dosť nedostatkové zbožie, teda sympatickú a veľmi dobre zahranú obeť. K tomu si pridajte nemarvelovské SS a dostanete bizarnú romantickú dvojicu, ktorá absolútne bez problémov odtiahne celý film na svojich skrvavených pôlkach. Namotal som sa už úvodnou rande scénou a následne som si pomľaskával na gurmánskych tulkách po všakovakých zákutiach modernej gastronómie. Jedno veľké, skvelo fungujúce, príjemné prekvapenie. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama