Reklama

Reklama

Romantická komedie

  • Francúzsko Une comédie romantique
Trailer 2

VOD (1)

Muž, který přes noc zmizel, se znovu objeví a zjistí, že je otcem malé holčičky. Tentokrát se bude ze všech sil snažit udělat správnou věc. (HBO Max)

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Romantická komédie s troškou romantiky, ale humorom žiadnym, takže slovo komédia možno rovno z názvu zmazať a vymeniť za slovo dráma. Jediné smiešne scénky sú s policajtmi, ale tí bývajú smiešni bežne. V podstate z toho romantického posolstva sa dá vziať za svoje len to, že SPOILER ak vám nejaká žena povie, že ste otec jej dieťaťa, určite si to nechajte preveriť aj DNA testami. Inak z tej romantiky bude vaše dieťa romale úplne zbytočne. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Od Francúzov by som tento námet s príslušnými postavami a zápletkou čakal aj lepšie. Akože, nebolo to zlé, ale na môj vkus príliš predvídateľné. Vlastne, takmer celá zápletka sa točí len okolo Césara, ktorý sa snaží klamstvami získať úctu a rešpekt svojej milovanej Salomé - a samozrejme sa na jeho klamstvá nabaluje stále viac a viac ďalších lží, ktoré skôr či neskôr zaručene vyjdú na povrch. A na tom je v podstate založená celá komédia. Postavy ma bavili, aj štýl dialógov bol fajn, a v podstate ma teší, že tie Césarove lži boli aspoň realistické a nezachádzalo sa až do nejakého absurdna. Skromné 3* ()

Reklama

Reklama