Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hravě předčí i agenta 007. Přesto se dostane do úzkých, když zjistí, že přitažlivá a velmi chytrá tajná agentka Emma Peelová vede dvojí život. A co více - stala se spojenkyní ďábelského sira Augusta de Wyntera, jenž ohrožuje lidstvo přírodními katastrofami... (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (142)

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Měl jsem trochu obavy, že půjde o špatný film a mé obavy se naplnily. Kdyby se nuda a trapnost daly vystihnout, měly by název Mstitelé. Film mi svou ujetostí přišel jako špatný vtip a nechápu, co tam dělá Connery....Jedna hvězda právě za něho. Tento Chechikův neúspěch pro něho znamenal konec v Hollywoodu. ()

Hyb_rid 

všetky recenzie používateľa

Fiennes je britštější než agent jejího veličenstva 007 a Uma je k nakousnutí, takže strčí Moneypenny hravě do kapsy. Není mi sice jasné jestli to původně mělo vypadat, tak jak to nakonec vypadá ... poměrně zábavná nejspíš komedie, protože akce=0, napětí=0 a jediné čeho tu bylo přehršel byl sarkasmus,do extrému dotažené gentlemanství a celé je to dost ulítlé. 55% ()

Reklama

dalziel 

všetky recenzie používateľa

Zopár suchých anglických šplechova a sexy Dr.Peelová špúli zadoček.To jediné mi tak zostane v spomienkach.Ralf sa mi na superagenta veľmi nehodí tak isto ako Sean na superzloducha. Jedným som si však istý že Queintin T. v tomto filme uzrel svoju "The Bride" pre Kill Bill.Ani dobré obsadenie a slušný rozpočet nezabránili tomu že film pôsobí skor ako parodia než seriozne akčné dobrodružné scifi. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Hodne zvlášny akčný sci-fi thriller "Pomstitelia" ma oslovil najmä svojim nezaraditeľným nadčasovým vizuálom. Je to také podivne bizarné. Veľmi dobre funguje aj herecké obsadenie. Uma Thurmanová a Ralph Fiennes ako dvojica super tajných agentov a charizmatický sir Sean Connery ako záporák ovládajúci počasie. Predviedli výborné herecké výkony. Film "The Avengers" som už videl mnoho krát. A iste si ho zasa niekedy rád pozrem. Je to neprávom podceňovaný a zabudnutý titul. **** ()

Palisander 

všetky recenzie používateľa

Ukrutne ponaťahované. Scenár krátky? Tak spomalíme dialógy. Zívačka zúfalá. Čo tam vlastne bolo okrem vidieckej paničky so samopalom? Asi dva suché anglické vtípky a niekoľko dvojzmyselných narážok. A to celé štýlom ľahko podpriemerného amaterizmu s bohatým sponzorom. Ešte aj počasie tam bolo hnusné. Brŕŕ. ;-). ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (10)

  • Snímek se umístil na 13. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Reklama

Reklama