Reklama

Reklama

Kovboj Emmett je v spánku prepadnutý tromi mužmi. Ubráni sa a všetkých útočníkov zastrelí, netuší však, kto a prečo ho chcel zabiť. Vydáva sa do mesta Silverado a cestou v púšti nájde vysileného Padena, ktorého olúpili a nechali zomrieť. V ďalšej ceste pokračujú spolu. Keď sa zastavia v malom mestečku, Paden spozná jedného z mužov, ktorí ho olúpili a zastrelí ho. V cele sa zoznámi s Emmettovym bratom, ktorý tam čaká na trest smrti... (RTVS)

(viac)

Diskusia

shuster

shuster (hodnotenie, recenzie)

V 85tom to mohlo byt dobre...
Citam tu problemy z ceskym dabingom - pozeram to na netflixe v originale a myslim, ze chybou nieje ani tak dabing, ako to, ze v dnesnej dobe bezna telenovela je lepsie spracovana ako toto...

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Všichni, kdo se podíleli na českým dabingu tohodle dílka, půjdou rovnou do filmařskýho pekla. Udělat z westernu východoněmecký porno, to je vskutku čuňárna. Hvězdy nedávám, dokud neuvidím s původním zvukem. Takhle by to bylo s bídou na jednu. Problém je, že to asi nebudu chtít vidět ještě jednou. Možná časem.

Stallone

Stallone (hodnotenie, recenzie)

Pro mě to bylo velké zklamání. Westerny mám rád, ale tento si zasloužil vzhledem k výborným hercům o mnoho lepší úroveň. Hodnotím 3*.

bary64

bary64 (hodnotenie, recenzie)

Co měl proboha znamenat ten český dabing?!!!! No to je snad na žalobu! :-(

Reklama

Reklama