Reklama

Reklama

VOD (1)

Eddie Yang (Jackie Chan) je všetkými masťami mazaný hongkonský policajt, ktorý spolu s krásnou a bystrou agentkou britského Interpolu Nicole Jamesovou (Claire Forlani) pátra po legendárnom medailóne, ktorého nadprirodzená moc vraj jeho majiteľovi prepožičia neuveriteľnú silu a rýchlosť. O tom, že je to naozaj pravda, sa Eddie presvedčí na vlastnej koži skôr, ako mu je milé – pretože po ťažkej nehode práve jemu medailón zabezpečí nadľudské schopnosti - a nesmrteľnosť! Nuž a práve po tom túži aj zákerný zločinec Snakehead (Julian Sands), ktorý sa všetkými možnými aj nemožnými spôsobmi pokúša zmocniť sa medailónu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (163)

Shit 

všetky recenzie používateľa

V podstatě pěkně nudná blbost, ale s Jeckie Chanem to je o třídu lepší, sice už je pěkně starej, ale pořád zvládá všchny akční scény celkem bezproblému a jelikož je chreografie na dobrý úrovni a opět je v podání Chana i vtipně podaná, tak se na to dá dobře koukat, ale ta omáčka kolem je teda hodně podprůměrná ()

giovanni3 

všetky recenzie používateľa

Evans byl trapný po celou délku filmu naprosto nesnesitelně... Chan umí hrát i bojovat, ale pan nezničitelný (jemu to dejme tomu beru ne jak Walker :P ) se zde stane ještě panem nezranitelným či dokonce nesmrtelným s vlastnostmi takřka jako Superman... ni klasická scénka boj žena vs. žena nechyběla... a když už jsme u oživování tak logicky neoživíme jen Chana, když to jde tak proč ne i další... Vůbec průběh jako takový bída... slabší 2z5 ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Nechapu ty nizky hodnoceni, netvrdim, ze se jedna o kdovico a i v Jackieho filmografii to je spis prumer, ale film jsem videl uz nekolikrat a vzdy me dobre pobavi. Cely je to v podstate o Jackiem, kterej provadi sileny kousky normalne a tady ma navic superschopnosti, takze je silnejsi a rychlejsi a nekdy si tvurci s bitkama fakt vyhrali. Problem je trosku v pribehu, sice nekde nedrhne, ale je fakt hodne slabej, navic cela ta mytologie okolo vyvolenyho je sfouknuta tak dvema vetama. Dalsi drobna chybka je Lee Evans, ja ho sice mam celkem rad uz od Honu na mys, ale tady opet dela blbecka a agenta mu fakt neverite. Naopak mile potesila Claire, ktera je moje oblibena herecka, hraje slusne, sekne ji to a zvladne i nakou tu bitku. Slabsi 4*. ()

kacmi 

všetky recenzie používateľa

Hlavným problémom filmu Medailon je medailon sám. Dokáže vrátiť život a naviac obdariť svojho nositeľa nadprirodzenými schopnosťami, spraví z neho superhrdinu. Načo to však je Jackie Chanovi, ktorý je už nesmrteľný (minimálne medzi svojimi fanúšikmi), a ak to, čo stvára, nerobí vďaka nadprirodzeným schopnostiam, tak ako? :) Prvá polovica, kým je Jackie stále "iba" Jackie mi pripadala v pohode, vďaka Lee Evansovi vcelku zábavná, v druhej polovici, kde ide už o nadprirodzeného Jackieho a pomocou drôtov skáče vyššie a ďalej než obyčajne, je to celkom nuda. Na film Jackieho Chana je tu pomerné riedka akcia, a naviac pomerne priemerná (na film Jackieho Chana). Dve ** len kvoli Lee Evansovi. A samozrejme Claire Forlani, u ktorej už od čias Meet Joe Black dúfam, že sa prebojuje do prvej ligy. ()

Luqi 

všetky recenzie používateľa

Nebodaj J. Chan tak starne, že mu musia pomáhať lanami aj keď ide preskočiť pár bicyklov? Je to strašne okaté, vyzerá to fakt hlúpo popri tých trikoch, ktoré robí bez pomôcok.............. .Inak ide o netypický film J. Chana. Netypický preto, že je ešte o riadny kus slabší ako tie jeho ostatné "skvosty". Najviac to kazí asi Evans, to bola úplná katastrofa. ()

Galéria (85)

Zaujímavosti (8)

  • Tým podílející na vizuální efektech soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší vizuální efekty. (Terva)
  • Původně se počítalo s tím, že délka filmu bude okolo 108 minut, ale vznikl jediný 88 minutový sestřih. Přes 20 minut vystřižených scén je možné vidět na americkém DVD. (Rominator)
  • Původní název filmu byl "Highbinders" (Podvodníci). (HappySmile)

Súvisiace novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (viac)

Reklama

Reklama