Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • Česko Jeepers Creepers 2 (viac)
Trailer 1

Tínedžerskí basketbalisti a ich tréneri si to v školskom autobuse hasia po odľahlej ceste, keď ich začne masakrovať krvilačná bytosť s mäsožravým potenciálom. Našťastie sú poruke vyzbrojený farmár a jeho syn, ktorí jej s radosťou "dajú na frak". Majú s ňou totiž nevyrovnané účty... (POMO)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (262)

Psema 

všetky recenzie používateľa

Tohle mě bude strašit hodně dlouho, ale bohužel ne atmosférou, ale kvalitou zpracování, která je naprosto nulová. Musim uznat, že jsem se takhle dobře nezasmál hodně dlouho. Dvě scény si pamatuju do dneška. 1) Pomrknutí Creepera na cestující autobusu ve stylu "ty půjdeš". 2) Když Creeperovi vyrostla druhá hlava. Very funny, jenže to tak nějak nezapadá do koncepce Horor. :) Never ever more. ()

bouncer 

všetky recenzie používateľa

Ha, tak nevím...není to horor, není to komedie, řekl bych není to nic. Jednička se mi líbila do doby než ukázali onoho vraždícího rakeťáka a tady ho ukáží hned na záčátku, z čehož vyplývá... Milé je, že to natočili podle jednoho dílu South Parku (jak děti se školním autobusem uvízli v horách a "monstrum" je postupně vraždilo :-) ). Bohužel i ta hezká písnička Jeepers Creepers se vytratila. ()

Reklama

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Tradičná teen vyvražďovačka so zábavným slasherom Creeperom, ktorý ožíva každých 23 rokov aby si od vyhliadnutých obetí povyberal orgány, ktoré už potrebujú u neho vymeniť. Trochu menej atmosféry oproti Jeepers Creepers z roku 2001, ale viac zábavy a názornosti Creepera. Taká hororová oddychovka, pri ktorej som miestami fandil tomu nechutnému lietajúcemu zabijakovi, aby už konečne tej parte teenagerov dal to čo si zaslúžili. Ich mozgy si asi nezobral, tým by sa totiž moc nevylepšil. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Oproti minulému dílu opravdu mírný pokles. Jelikož ani jednička nebyla pro mou osobu ničím extra, neočekával jsem ani zde žádnou slávu a Salva opět nezklamal. Dějově nevyrovnané dílo zase zezačátku docela slušně navnadí a dokud autobus podruhé nezastaví doslova jsem si to i užíval. Ani ty laciné hlášky a trapný pokus o humor mi nějak nevadili jenže ve chvíli kdy začne systematická vybíjená nastává i doba zmaru. Pekelný Jeepers už není tak děsivý jako minule, pořád jen lítá kolem dokola. Už z něj prostě nesálala ta energie zla, kterou jsem cítil v jedničce. Opět je zde k vidění spousta nelogičností a že jich bylo! Rád bych viděl jak dokáže provaz (lano) rozřezat autobus skrz na skrz atd… Prý se za rok se můžeme těšit na trojku, no a pak už bude snad ten „konec světa“. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Tak toto mi dalo zabrať. Veľmi hlúpe a zbytočné (zo všetkých možných skvelých zápletiek si Salva vybral tu najnudnejšiu o autobuse plnom mdlých puberťákov) pokračovanie snímky, ktorá sa mi páčila. Keď som vtedy vychádzal z kina, prial som si dvojku. Ale to, čo vtedy vyzeralo ako začiatok sľubnej hororovej ságy pre mladú generáciu á la PIATOK 13, sa rýchlo zmenilo na typický príklad zlého hororového pokračovania. Partia futbalistov, profesorov a roztlieskavačiek sedí v pokazenom autobuse a lietajúca príšera ich z neho po jednom vyťahuje ako ananásové plátky z konzervy. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/372/ ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (12)

  • David Bondelevitch a Victor Salva byli oceněni cenou Golden Reel za nejlepší editaci zvuku. (Terva)
  • Když Ray Wise bouchal ve filmu kladivem do kovadliny, jedna z jisker mu přistála přímo v kapse a vznítila se. Bez ohledu na tento fakt pokračoval ve scéně dál. (SidneyP)
  • Film byl nominován na cenu Saturn v kategorii nejlepší horor. (Terva)

Reklama

Reklama