Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • Česko Jeepers Creepers 2 (viac)
Trailer 1

Tínedžerskí basketbalisti a ich tréneri si to v školskom autobuse hasia po odľahlej ceste, keď ich začne masakrovať krvilačná bytosť s mäsožravým potenciálom. Našťastie sú poruke vyzbrojený farmár a jeho syn, ktorí jej s radosťou "dajú na frak". Majú s ňou totiž nevyrovnané účty... (POMO)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (262)

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Vlastně ani nevím, proč jsem se na to díval. Je to to samé, akorát horší. A to o dost. Absolutní klasika hororu - banda mladých blbounů někde uprostřed ničeho a vzápětí je začne masakrovat příšera. Ta je opět velmi dobrá, ale už jsem jí jednou viděl, takže nic nového. Prostě absolutně zbytečný a ještě špatný film. 20% ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Oproti minulému dílu opravdu mírný pokles. Jelikož ani jednička nebyla pro mou osobu ničím extra, neočekával jsem ani zde žádnou slávu a Salva opět nezklamal. Dějově nevyrovnané dílo zase zezačátku docela slušně navnadí a dokud autobus podruhé nezastaví doslova jsem si to i užíval. Ani ty laciné hlášky a trapný pokus o humor mi nějak nevadili jenže ve chvíli kdy začne systematická vybíjená nastává i doba zmaru. Pekelný Jeepers už není tak děsivý jako minule, pořád jen lítá kolem dokola. Už z něj prostě nesálala ta energie zla, kterou jsem cítil v jedničce. Opět je zde k vidění spousta nelogičností a že jich bylo! Rád bych viděl jak dokáže provaz (lano) rozřezat autobus skrz na skrz atd… Prý se za rok se můžeme těšit na trojku, no a pak už bude snad ten „konec světa“. ()

Reklama

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Jeeper Creepers jednotka je výborný horor. S dvojkou to už je horšie, ale stále sa mi to páčilo. Celkom slušne som sa zabával a musím uznať, že masky stoja za to. Creepers je ale riadny týpek. Akcie tak akurát a atmosféra je celkom slušná, ale nie je to bohviečo .Príbeh je veľmi jednoduchý a na dnešnú dobu neoriginálny. Ale to je jedno, ja oceňujem to, že faktom u mňa je, že som sa u toho skvelo zabával a to bolo moje skoršie hodnotenie len dvojhviezdičkové. Musím ísť hore a musím uznať, že je to super zábava. Len tá super atmosféra a originalita z prvého dielu už nezostala. /70%/ ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Veru tak, Creeper síce nemá charizmu a jeho herecký výkon je spomedzi všetkých postáv asi najhorší, ba čo viac, jeho portfólio útočných pohybov tiež nie je veľmi pestré. Približne v polovici filmu vás už jeho kúsky pomaličky prestanú baviť, podobne ako tvorcov filmu, a tak chtiac - nechtiac prikročíte až k žánru hororovej komédie. Strach je nadobro preč, nastupujú veľmi absurdné momenty vyvolávajúce smiech. Nie každý si môže byť istý, či sa do filmu nepriplietla aj pasáž viac známeho Scary Movie 3. Film tak po hodinke stratí tempo, nasadenie, pestrosť a zvrhne sa na naťahovanú zlátaninku. No a čo sa týka skvelej známej piesne Jeepers Creepers - tak tá v druhom dieli prakticky ani neodznie, hoci sa záhadným spôsobom dostala do uvedenia v záverečných titulkoch. Zvláštne. Že by vystrihli takú perlu na soundtrack. Tomu sa mi ani nechce veriť. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Technicky rovnako slušne spracované ako prvý Jeepers Creepers, ale podľa horšieho scenára s veľkými logickými dierami, oslými mostíkmi, a šedivými postavami aj dialógmi. Strašne nasilu vymasturbovaný scenár! Škoda, že sa Victor Salva nerozhodol ísť radšej cestou sebaironických béčiek typu Deep Rising, pre ktoré sú podobné námety úrodnejšou pôdou. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (12)

  • Jonathan Breck musel strávit v maskérně každý den okolo 3-5 hodin, než se na něj podařilo obléct kostým Creepera. (SidneyP)
  • Když Ray Wise bouchal ve filmu kladivem do kovadliny, jedna z jisker mu přistála přímo v kapse a vznítila se. Bez ohledu na tento fakt pokračoval ve scéně dál. (SidneyP)

Reklama

Reklama