Reklama

Reklama

VOD (1)

Vo filme Herečka a lokaj svetoznáma filmová hviezda Olivia (Samara Weaving) čelí PR katastrofe, keď ju paparazzi odfotí s jej novým ženatým milencom Vincentom (Max Greenfield). Usilovne pracujúci parkovač áut Antonio (Eugenio Derbez) sa náhodou objaví na tej istej fotke a naverbujú ho, aby predstieral, že je Oliviin nový priateľ. Tento trik s Oliviou vrhne Antonia do stredobodu pozornosti a nečakaného chaosu. V tejto romantickej komédii nastane stret dvoch svetov a kultúr, keď Olivia aj Antonio začnú vidieť sami seba jasnejšie, než kedykoľvek predtým. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (48)

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Díky Ježíši! Som rád, že sa tieto príjemné, nekonfliktné a milé komédie stále robia. Už to nie je ako v 90-tych, ked ich bolo niekoľko ročne, takže tento kúsok veľmi potešil. Zabavil som sa, dokonca dojal a ústredné duo je veľmi sympatické + "Smithová" je fakt nádherná a Derbez je dobrák na pohľadanie. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Bohužel se nejedná ani o dobrou komedii a  ani o dobrý romantický film. Herečku vyfotí s milencem, aby se to neprovalilo jelikož ten milenec má manželku tak najdou chlápka co zde byl náhodně vyfocený a dají mu prachy za to, že s ní jakože chodí. Námět už byl letos zpracovaný daleko lépe v Vem Si Mě s Jennifer Lopez a tohle vypadá spíše jako její béčková verze. Hlavní herec mě přijde strašně nesympatický a když se usmívá vypadá jak sériový vrah hlavní herečka je naopak pěkná jen, když se namaluje a je v těch šatech na obalu jinak je to průměrná ženská, kterých na ulicích potkáte tisíce mezi něma není ani žádná chemie  a stopáž je přemrštěná klidně by to šlo zkrátit třeba na 80 minut a nic se nestane jediný člověk, který tam něco hrál mě přišel ten Asiat na pohřbu což je navíc vedlejší postava .   Dokoukáno po částech jelikož je to navíc i nuda a přeskakoval jsem to a koukal radši na jiné filmy. 40 procent ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Niekedy človek potrebuje film ako je tento. Samara Weaving ma zaujala v seriáli Nine Perfect Strangers a Eugenio Derbez vo filme CODA, tak som si povedala why not? Romantická komédia trošičku nad priemer😉. Je to úplne obyčajný film, príjemná oddychovka, ale nie je to bláznivé, práve naopak. "All my friends are people I pay and I spent Thanksgiving with my assistent." Myslím si, že mnoho celebrít sa cíti nejako tak podobne, jednoducho prázdno. Každý pozná ich tvár, ale takmer nikto ich skutočne nepozná a nevidí im do duše. Mne sa to páčilo. Ešte jedna zaujímavosť, pre jednu z vedľajších herečiek bol toto posledný film. 3 a pol*. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Eugenia Derbeza mám rád, takže jeho obsadenie do tejto role som si určite pochvaľoval. Jeho herecký prejav a celkovo intonácia je skvelá, takže výrazne dokáže spríjemniť akýkoľvek film. A na role takýchto latino postáv je akoby predurčený! The Valet bola síce obdoba iného tohtoročného filmu Marry Me, ale toto mi sadlo omnoho viac. Malo to oveľa svižnejší dej, a aj žánrovo to bola vydarenejšia komédia vďaka trefným hláškam a prirodzenému dôvtipu. Aj keď tam bolo tej šablónovitosti celkom dosť, pozeralo sa na to fajn a preto dávam až 4*. ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

„Omlouvám se.” „To nic. Jen je mi trapně, že mě srazilo stojící auto.” - „Nemluvíš s vlastní matkou. Já se s ní dělím o koupelnu... A že není stydlivá!” +++ Celá řada podobných nevtíravých fórků dokresluje komicky laděný příběh a orientuje diváka v psychologii postav. Tenhle milý film nepostrádá šarm a důvtip. Nejde pouze o bezmyšlenkovitou řachandu, ale má i nadhled a zbytečně nezabředává do rádoby humorných klišé. Eugenio Derbez mi asi nikdy nebyl tolik sympatický, jako právě zde. (70%) ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama