Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor

Recenzie (1 336)

plagát

Fallout (2024) (seriál) 

Výborný seriál a už sa nemôžem dočkať druhej série. Všetky tri príbehy hlavných hrdinov su veľmi zaujímavé, pričom Ella Purnell, hoci hrať nevie, je hrozne roztomilá a človek jej proste nemôže nefandiť. Hudba, atmosféra na vysokej úrovni, dejovo občas omáčka, avšak verím, že po čase hodnotenie zvýšim.

plagát

Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba (2024) 

Tri sú veľa, dve málo, ale príkloním sa k vyššiemu hodnoteniu, pretože to v podstate nie je zlý film. Atmosféra pekná, štýlovo to pripomína detské filmy z 80-tych rokov, avšak po chvíli aj to začne nudiť a to neustále smerovanie na detského diváka začne byť otravné. Pozadie najnovšieho ducha ma vôbec nezaujalo, teraz už ani neviem, odkiaľ mal byť a čo tým vlastne sledoval. Taktiež zasadenie celého deja cez deň obralo film o mysterióznosť a teda žiadne napätie sa nekoná.

plagát

Godzilla a Kong: Nová Ríša (2024) 

Absolútny opak prvej Godzilly. Plno bitiek v krásne slnečných exteriéroch, ale bavilo ma to a tie dve hodiny mi zbehli ako voda.

plagát

Strážci zákona: Bass Reeves - Část 2 (2023) (epizóda) 

Tohto som sa obával. Ďalší černošský Mirek Dušín, ktorý predbehol dobu a platí cudzie dlhy, má výčitky za indiánskeho zločinca a bojuje zásadne za správne hodnoty 21. storočia. No a jeho žena, napriek tomu, že nemajú čo jesť a jej muž musí ísť loviť odmeny, si kúpi prekliato drahý klavír, aby do neho mohla trieskať v časoch voľna NA FARME.

plagát

Blue Beetle (2023) 

Jedna z tych lepších komiksoviek. Čistokrvná zábava, kde zaverečný súboj strčí do vrecka drvivú väčšinu od Marvelu najmä rozumným využitím trikov. V ostatnom je to však jeho nehorázna vykradačka a preto nemôžem ísť s hodnotením vyššie.

plagát

ZLOvensko (2023) 

Krátke a smutné pripomenutie, že z kedysi "ekonomického tygra Európy" sme sa stali akýmsi rajom pre kolaborantov a vlastizradcov, ktorí by obetovali aj svoju rodinu, ak by sa tu objavili ich ruskí "nadbratia". Ovládaní nenávisťou a diplomovanými idiotmi, akými sú neúspešný kandidát na všetko Chmelár, alebo metalisticko-gayprideovsky-slniečkársky-komunisticko-nacistický populista Blboš Blaha, prípadne pre-zi-dent všetkých blbečkov Harabin, dokázali ututlávať začatie vojny na príkaz Kremľa, pretože si boli istí, že Vladolf dokáže pokoriť Ukrajinu za niekoľko dní. Prerátali sa a namiesto toho, aby to ľuďom otvorilo oči, začalo sa beztrestné šírenie čoraz väčších lži, aby čo najviac polarizovali spoločnosť. Vyzerá to tak, že najsilnejšia ruská zbraň bude dezinformačná kampaň a je len na nás im nedovoliť urobiť to, čo urobili na Ukrajine, Moldavsku, či Gruzínsku.

plagát

Vrahovia mesiaca kvetov (2023) 

Bola by z toho bobová miniséria, avšak tri a pol hodiny pre takýto pomaly plynúci pribeh je vážne veľa. Inak typicky perfektný Scorsese, jeho skvelá réžia s výbornými hereckými výkonmi a veľmi trpký koniec, nad ktorým divák bude premýšľať dlho po skončení filmu.