Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španielsko Bird Box: Barcelona (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (103)

mira007 

všetky recenzie používateľa

Španělský horor jako zombie variace na postapokalyptickou budoucnost sice neměl nijak origimální scénář, ani nějak poutavé provedení, ale dvě hvězdy dávám za ten vizuál rozsekaný Barcelony, výpravu a tu akční scénu s těma autobusama. To jsem si říkal, že to i nějaký větší peníze stálo a je to vidět, ale jinak na jedno použití a zapomenout. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Ak sa Vám Bird Box páčil tak sa Bird Boxu Barcelona rozhodne vyhnite, pretože Vaše spomienky dostanú riadne zabrať a asi nebude chápať ako môže niekto na dobrý film nadviazať, aj keď iba voľne, takouto hlúposťou. A ak Vás Bird Box neoslovil tak toto neskúšajte ani náhodou lebo si myslím že to nedokážete vôbec dopozerať. Človeku sa až nechce veriť že toto niekto vôbec natočil a dokázal natiahnuť na takmer dve hodiny. ()

Reklama

Illy 

všetky recenzie používateľa

To nepochopíš.... Byť měl film docela slušné momenty, celé vyznění (dopředu v podstatě jasné) mě prostě nebavilo. Twl, když věříš v boha, dobrovolně se vzdáváš nároku na jakoukoliv průkaznost. A těch lidí je asi dost. Mají smysl života, ale taky krize víry, právě z důvodu nemožnosti cokoliv dokázat. A když máš konečně o co tu víru opřít...tak... Prostě z mého pohledu je to kravina. ()

Silviaxx 

všetky recenzie používateľa

Určite sa nevyrovná predchádzajúcemu Bird Boxu, ale nie je to ani tá najväčšia blbosť na svete. Prvá polovica celkom fajn. Predovšetkým twist na začiatku, kedy pochopíme, z koho perspektívy, tentokrát, príbeh sledujeme. Postapo svet vyzeral tiež obstojne. V druhej polovici to už ale bola miestami celkom nuda. Potenciál filmu - mám na mysli, uhol pohľadu v deji - bol z môjho pohľadu využitý naplno. Ako priemerná zábava na jedno pozretie sa to dá. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nič proti Pastorovcom, ale keď prvý diel režírovala Bier, tak barcelonský výlet mohol padnúť do rúk tiež niekomu globálne známemu, napríklad Bayonovi. Film je ale o dosť lepší ako napovedá tunajšie hodnotenie, má temnú atmosféru, zaujímavú ambivalentnú hlavnú postavu a rozširuje celkovú mytológiu. Dozvedáme sa zaujímavé teórie, čo môžu byť záhadné tvory zač, bohužiaľ tieto "zistenia" sprevádza nepríjemné klišé, kedy si vedec vytvorí vlastnú teóriu a rozpráva ju svojmu okoliu ako fakt, pričom okolie má tendenciu pritakávať bez argumentov proti. Táto teória sa mi páči, je veľmi originálna, avšak scenár s ňou v podstate vôbec nepracuje a sledujeme "iba" tŕnistú cestu z bodu A do bodu B. Čím táto dnes už séria začína pripomínať seriál a všetky odpovede na otázky sa dozvieme asi v nejakej šiestej časti o 10 rokov. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama