Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Zábavnejší film, v ktorom vládne násilie a manipulácia, ste ešte nevideli! Toto je komédia taká čierna, že si musíte zvýšiť jas a kontrast obrazovky na maximum, aby vám nič dobré neušlo! Niektoré scény z One Night at McCool's strčia do vrecka aj preslávené Tarantinove čierno-cynické orgie z Pulp Fiction. Tešila som sa ako malé decko, smiala sa a na konci pri pesničke YMCA som "išla do kolien" (pochopíte keď uvidíte :-). Kto má čierny humor rád, zažije proste "pure joy". Má to šťavu, má to grády, Liv Tyler je nenormálne sexi a chlapi, ktorým zamotá hlavu, sú proste bezmocní. Testosterón sa rozlieva po podlahách ošarpaných domov aj milionárskych víl a rafinovanosť krásnej ženy slávi triumf. Bomba! ()

cerbygerby 

všetky recenzie používateľa

Bláznivá komedie, s kvalitním hereckým obsazením, kde Liv Tyler hraje sexbombu a docela jí to jde... a kolem sebe má bandu 3 chlapíků kteří se do ní zbláznili, ale nebude tomu jinak než nakonec kdo se směje naposled ten se směje nejvíc..příjemně se na to koukalo, dobré obsazení, nápad dobrej - za mě 4* a 75% ()

Reklama

Henry Morgan 

všetky recenzie používateľa

Tohle byla slabota. Nic moc děj,občas trošku překvapení, vcelku neokouzlující film. Chvílema to bylo hodně nudný. 3 pohledy na jeden příběh....jakoby to bylo něčím jedinečné. Sice to bylo ironické a ironizující, ale jinak dost nezábavné. Prostě se mi to nelíbilo a ani jsem nepostřehl nic co by naznačovalo, že se jedná o komedii, pokud nepočítám jistou dávku nadsázky se kterou tvůrci přistoupili k realizaci příběhu. Buď je to nad mé chápání vidět v tomhle krásu nebo ten film stál opravdu za prd. *** za snahu a herce. Kdyz si čtu jiné komentáře, tak mi přijde, že jsem koukal na něco jiného, i když si jsem jist, že nikoliv ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je totalni masakr. Hodne cerna komedie, ktera se s nicim moc nemaze. Dej filmu je dobre propletenej a sviznej a zaver v Randyho domu, prestrelka a jina hudba, je naprosto dokonalej. Jednotlivy postavy jsou naprosto vynikajici. Jedna z nejlepsich roli Michaela Douglase, jehoz Mr. Burmeister proste nema chybu. Druhej nejlepsi byl Richard Jenkins a jeho trosku uchylnej otec Jimmy. Pak tu je uchylackej pravnik, co rad beha v kozenym oblecku, skvele zahrany Paulem Reiserem. Matt Dilon, Liv Tyler a John Goodman jsou zde asi nejnormalnejsi, ale to neznamena , ze by byli mene vtipny. Dlouho jsem se takle nezasmal, sice trosku slabsich, ale 5* ()

vander19 

všetky recenzie používateľa

Už na úvod ma dostala celkom zaujímavá entrace pieseň. Ale to som ešte nevedel čo ma čaká. Ku komédiam sa staviam veľmi skepticky a je málo takých, ktoré ma zaujmú. Lenže táto je iná. Skladá sa ako keby z rôznych príbehov, ale vo všetkých hrá hlavnú rolu Jewel čiže sexi Tyler. No sexi???? Stráááášne sexi. Každá postava odvádza v tom svojom príbehu kvalitnú prácu. Mne sa asi najviac páčil Randy očami detektíva. Tá jeho premena z citlivého barmana na vidláka bola úžasne zahraná. Príjemný film, ktorý ma fakt potešil. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Je to první film, který byl produkován společností Michaela Douglase „Further Films“. (Tygrys)
  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)

Reklama

Reklama