Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

solskjaer 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době fakt dobrá komedie plná černého humoru, který já můžu. Herecké obsazení je famózní a Liv Tylerová je nádherná a v tomto filmu se mi líbila jako v žádném jiném filmu před tím. Velmi zajímavé jsou zápletky a vzájemný propletenec vztahů, který nám chlapům dokazuje jak a kolik mužů si ženská dokáže omotat kolem prstu. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Začalo sa to jednej horúcej noci... dlhý názov, ale dobrý film, hoci tých 80% je predsa len trošku nadsadených, na strane druhej, je to riadne morbídna komédia, plná svižného rozprávania podareného príbehu (jeden príbeh niekoľkými uhľami pohľadov, výborný nápad), pôvabných nápadov (kontajner) a zaujímavého hereckého obsadenia: Matt Dillon, John Goodman, Paul Reiser a samozrejme femme fatale Liv Tylerová. A bonbón v podobe uvoľneného Michaela Douglasa. Užite si tento film. Hlavne na DVD. Kino Považan 2001 ()

Reklama

cerbygerby 

všetky recenzie používateľa

Bláznivá komedie, s kvalitním hereckým obsazením, kde Liv Tyler hraje sexbombu a docela jí to jde... a kolem sebe má bandu 3 chlapíků kteří se do ní zbláznili, ale nebude tomu jinak než nakonec kdo se směje naposled ten se směje nejvíc..příjemně se na to koukalo, dobré obsazení, nápad dobrej - za mě 4* a 75% ()

Kratoc 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem, že to bude blbost. Naštěstí jsem se hodně moc zmýlil. Liv Tyler je sexy, že člověk pomalu zapomíná na ostatní herce, ale ve skutečnosti hrají velmi dobře a humor je sice poněkud černý, ale komu to vadí? Vtipné to je :) A já se bavil. Nikdo přece od takového filmu nečeká, že bude sbírat Oscary, ne? ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

plnoštíhla ryšavá Liv Tyler ako malomestská femme fatale s príšerným vkusom a jedným celkom obyčajným snom a traja muži, ktorým prevrátila život hore nohami . . . a ako bonus - nesmierne pohodový elvis-style Douglas; to tvorí veľmi príjemnú, zábavnú čiernu komédiu plnú vtipných gagov, hlášok a vydarených scénok; čo všetko je muž ochotný urobiť pre ženu a žena pre . . . domov :) pre obdivovateľov ženských kriviek odporúčam scénu: umývanie auta a vyzývam pána Zwarta, aby urobil Directors cut s pretočenou a predĺženou scénou "Liv Tyler a manželka Paula Reisera na záhrade", pre všetkých, ktorí majú radi filmové odkazy - z ktorého filmu pochádza brat Utaha? "BINGO!" a DVD ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)

Reklama

Reklama