Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Hopper 

všetky recenzie používateľa

Čo robia chlapík v sadomaso oblečku, šerif v uniforme, looser, maniak a lá Pulp Fiction s brokovnicou v jednej izbe za zvukov Village People Y.M.C.A a šmíruje ich vrah s neskutočnou lokňou a kosť-mrcha ktorá to celé spískala ? To si treba pozrieť. Záver tejto čiernej komédie je neskutočne vtipný ("vďaka bože !") a celkovo je od začiatku sa na čo dívať. Netvrdím, že od úvodných po záverečné titulky sa budete smiať ale viac ako úsmev to bude. Navyše Liv je sexy až hrôza... ()

Eddard 

všetky recenzie používateľa

Špičková černá komedie, která šlape od začátku do konce bez větších chyb. Vybroušený scénář, vynikající herecké výkony (vyloženě lahůdkový je pak Michael Douglas) a jedna překrásná, kouzelná mrcha, kterou prostě nemůžete nezbožňovat. Jak nemám Liv Tyler zrovna v lásce - není můj typ a co do hereckých výkonů znám také spoustu lepších - tady si střhla přímo lahůdkovou roli a slušelo ji to až pekelně. Scéna s mytím auta je už sama o sobě kultovní. K tomu všemu si přidejte závěr jak bič... 90% ()

Reklama

solskjaer 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době fakt dobrá komedie plná černého humoru, který já můžu. Herecké obsazení je famózní a Liv Tylerová je nádherná a v tomto filmu se mi líbila jako v žádném jiném filmu před tím. Velmi zajímavé jsou zápletky a vzájemný propletenec vztahů, který nám chlapům dokazuje jak a kolik mužů si ženská dokáže omotat kolem prstu. ()

Mr.Apache 

všetky recenzie používateľa

"I'm gonna kill all you... damn Village People!" Snímek, připomínající novější tvorbu bří Coenů, se celou dobu plouží někde mezi nudou a mírnou zábavností. Vše pozvedává až hodně povedené finále, jehož součástí je i výše citovaná hláška, při níž jsem se konečně od srdce zasmál. K jejímu pochopení je ovšem nutno umět identifikovat interprety hitu "YMCA" nejen z poslechu. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Zábavnejší film, v ktorom vládne násilie a manipulácia, ste ešte nevideli! Toto je komédia taká čierna, že si musíte zvýšiť jas a kontrast obrazovky na maximum, aby vám nič dobré neušlo! Niektoré scény z One Night at McCool's strčia do vrecka aj preslávené Tarantinove čierno-cynické orgie z Pulp Fiction. Tešila som sa ako malé decko, smiala sa a na konci pri pesničke YMCA som "išla do kolien" (pochopíte keď uvidíte :-). Kto má čierny humor rád, zažije proste "pure joy". Má to šťavu, má to grády, Liv Tyler je nenormálne sexi a chlapi, ktorým zamotá hlavu, sú proste bezmocní. Testosterón sa rozlieva po podlahách ošarpaných domov aj milionárskych víl a rafinovanosť krásnej ženy slávi triumf. Bomba! ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)
  • Je to první film, který byl produkován společností Michaela Douglase „Further Films“. (Tygrys)
  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)

Reklama

Reklama