Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Seti 

všetky recenzie používateľa

Tohle je přesně ten typ filmu, kdy si člověk v jeho průběhu říká : "Celkem úsměvná, ale přeci jen průměrná blbinka." Jenže pak přijde závěrečná čtvrthodinka a vy jen valíte a říkáte : "No do prdele..." Průměrná krimikomedie, které vévodí femme fatale s tváří neskutečně krásné Liv Tyler (po její scéně mytí auta bych pro ní udělali cokoliv) a rulózní zabiják v podání Michaela Douglase. Ovšem do výšin tuhle záležitost vystřeluje NEUVĚŘITELNÁ přestřelka v závěru odehrávající se za tónů songu YMCA od Village People!!! Tak ujetou věc jsem neviděl od Jednotky příliš rychlého nasazení a rozhodně si to zaslouží hvězdu navíc. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Hravé a vtipné, niečo v štýle Guy Ritchieho, ale nemalo to tú hĺbku... Jednoduché, no o to viac zábavné, pričom niektoré hlášky mi dokonca privodili kŕče v bruchu, hlavne od Liv Tyler - sexy vražednej beštie, ktorá sa teda s ničím nepárala a išla si za svojim hlava nehlava. Hlavne ten DVD prehrávač aby bol doma :). Veľmi príjemné prekvapenie. Nadpriemer. 75/100 ()

Reklama

Jordan 

všetky recenzie používateľa

plnoštíhla ryšavá Liv Tyler ako malomestská femme fatale s príšerným vkusom a jedným celkom obyčajným snom a traja muži, ktorým prevrátila život hore nohami . . . a ako bonus - nesmierne pohodový elvis-style Douglas; to tvorí veľmi príjemnú, zábavnú čiernu komédiu plnú vtipných gagov, hlášok a vydarených scénok; čo všetko je muž ochotný urobiť pre ženu a žena pre . . . domov :) pre obdivovateľov ženských kriviek odporúčam scénu: umývanie auta a vyzývam pána Zwarta, aby urobil Directors cut s pretočenou a predĺženou scénou "Liv Tyler a manželka Paula Reisera na záhrade", pre všetkých, ktorí majú radi filmové odkazy - z ktorého filmu pochádza brat Utaha? "BINGO!" a DVD ()

Hopper 

všetky recenzie používateľa

Čo robia chlapík v sadomaso oblečku, šerif v uniforme, looser, maniak a lá Pulp Fiction s brokovnicou v jednej izbe za zvukov Village People Y.M.C.A a šmíruje ich vrah s neskutočnou lokňou a kosť-mrcha ktorá to celé spískala ? To si treba pozrieť. Záver tejto čiernej komédie je neskutočne vtipný ("vďaka bože !") a celkovo je od začiatku sa na čo dívať. Netvrdím, že od úvodných po záverečné titulky sa budete smiať ale viac ako úsmev to bude. Navyše Liv je sexy až hrôza... ()

petaspur 

všetky recenzie používateľa

Jewel je dívka, do které se naivní barman Randy na první pohled zamiloval a je rozhodnutý pro ni udělat cokoli. Do Jewel se zároveň zamiloval právník Carl, který v ní vidí sexuální dračici se sklony k násilnému sexu a rozhodně pro ni udělá cokoli. Jewel je však zaroveň obětí, kterou je třeba chránit před zlotřilým Randym - tak to vidí detektiv Dehling, který netouží po ničem jiném, než moci pro ni cokoli udělat. Jewel zatím není jasné, kterému ze zamilovaných má věnovat své upřímné city, protože žádný z nich dosud nevlastní módní hit bohaté smetánky - DVD přehrávač. Nájemný vrah Burmeister, pomalu kráčející s nabitou pistolí v jejích žhavých stopách, by mohl velmi ulehčit dívčino složité rozhodování. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)
  • Je to první film, který byl produkován společností Michaela Douglase „Further Films“. (Tygrys)

Reklama

Reklama