Reklama

Reklama

Obsahy(1)

200 rokov po jej poslednom dobrodružstve, vojenskí vedci naklonujú Ripleyovú a vyberú jej z hrude votrelčiu kráľovnú a využijú to, že votrelec aj Ripleyová sú genetickí hybridi. Medzitým sa Ripleyová spojí so skupinou pašerákov, vrátane pokročilého ženského androida, aby bojovali proti besnejúcim votrelcom na palube lode, ktorá sa rúti na Zem... (Disney+)

(viac)

Zaujímavosti (45)

  • Ve scéně, v níž Ellen Ripleyová (Sigourney Weaver) chytne bravurně nataženou rukou v tělocvičně míč, je možné zahlédnout na její dlani bílou lepící pásku, na kterou je balon přichycen. (vilusinska)
  • Keď vypukne v telocvični potýčka, kamera nám ukáže, ako si Christie (Gary Dourdan) za chrbtom prekríži ruky a vysunie zbrane. V ďalšom strihu má však obe ruky v klasickej polohe vedľa tela a v následnom strihu opäť za chrbtom. (tXtX)
  • Spoiler: Keď votrelci zabijú jedného zo svojich v jednej z buniek, aby mohli utiecť, krv mŕtveho rozožrala kov v niekoľkých poschodiach. Avšak, keď Ripleyová (Sigourney Weaver) vystrelí votrelcovi mozog z hlavy po tom, keď je už Elgyn (Michael Wincott) mŕtvy, nič sa nestane a kyselina nič nerozleptá. Rovnako ani v prípade, keď Johner (Ron Perlman) zabije votrelca hore nohami. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama