Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (138)

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Chuckyho zmŕtvychvstanie a prekvapujúco nie len v doslovnej podobe. Zaštopkaný Charles Lee Ray oprášil svoj ostrovtip, naverboval nevestu z plastiku a vydal sa po stopách medailóniku, čo bol s jeho telom pochovaný. Už z popisu je zrejmé, že pôjde o ťažké béčko, aké je natočené s takým nadhľadom, že počas väčšiny stopáže nezlezie úškrn z tváre. Filmom srší hromada bizarných situácií, ktorým jednoznačne vládne svadobná noc bez gumy. A čo z nej vzíde prezrádza názov nasledujúcej epizódy. Nová trilógia odštartovala podobne svižne ako tá stará. Jej výhoda spočíva v tom, že vie kde je jej miesto, čo prezradí početnými odkazmi na kolegov v zbroji. V tomto merítku zas vládne klincový Pinhead. Po nemastnej trojke znovu vzrástol záujem o sériu, som zvedavý s čím vyrukujú tvorcovia najbližšie. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Někdo vyrůstal na Normanu Batesovi, někdo na Freddym, Jasonovi.. já zas vyrůstal na Chuckym a tenhle film byl první, který sem s nim viděl a byl jsem z toho paf. Není to uplne horor spíš slasher s černým humorem, ale já to žral a žeru. Miluju Chuckyho hlášky, hudba je dle mého gusta a vraždy co mají šmrnc. Pro mě asi nejlepší díl, leč je to srdcovka. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Ehm co to melete? Že humor v sérii o vraždícím magorovi co je uvězněnej v těle gumový panenky nemá co dělat? Child's Play byl na černým humoru založenej vy expertíci. Zde je však dotaženej k dokonalosti, prakticky vše co Chucky vypustí z huby je hláška co funguje a film je navíc prošpikovanej odkazama na ostatní slashery (Jasonova maska, Freddyho rukavice, Leatherfacova motorovka, maska Majkýho Myerse + scéna kdy chlápkovi nastřelí hřebíky do palice a Chucky řekne TOHLE MI NĚCO PŘIPOMÍNÁ :)). Je to snad lepší než první Child's Play. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Ne tak zábavné jako pětka, která je mnohem víc komendiálnější, tohle bylo pořád ještě příliš romantický. Ale tak celkově jsem si maximálně užila Jenn Tilly, samozřejmě Alexis Arquettovou ;) jako emo hošíka, klasickou pokojskou Kathy Najimy a Gordon Michael Woolvett a Katherine Heigl mi připoměli, že pár let po Nevěstě získali role v pro sebe nejzásadnějších seriálech - Andromedě a Chirurzích. Něžné byly samozřejmě odkazky na To je vražda, napsala a Frankensteinovu nevěstu při zrození Tiff. "I don't know, what Martha Stewart do?" ()

Abiosis 

všetky recenzie používateľa

*SEX, DRUGS AND HEAVY METAL* Bonnie a Clyde, Rosemary a Fred, či Faye a Ray. Neviem, s ktorou dvojicou toho majú najviac spoločného, ale Tiffany a Chucky berú životy rovnako radi, ako ktorýkoľvek zo spomenutých párov. Spojenie komédie a hororu mi nikdy neprekážalo a ani v tomto prípade (áno, tento príbeh o Chuckym sa nesie v zábavnom duchu) mi nevadilo; azda iba trošku, a to i len v prípadoch, ktoré ja za humorné nepovažujem (napríklad fajčenie marihuany - na to som alergický, keďže každá menej či viac nenápaditá komédia nejakú scénu s marihuanou obsahuje a už dlho to považujem za príznak absencie zmyslu pre humor u scenáristov). Hlas Jennifer Tilly má úžasné a netypické atribúty a rovnakým dojmom na mňa zapôsobila aj svojim výzorom. Jednoducho povedané, som z nej nadšený. (Škoda, že vo svojej ľudskej podobe nezostane dlhšie.) O zapamätateľné výroky nie je núdza a dočkáte sa aj významného ponaučenia: ani u bábik neradno podceňovať bezpečný sex. Verdikt v 1 vete: Škaredšia a krajšia polovička vražedného páru na ceste za ľudskými telami. 01.09.11 ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (24)

  • Hlídkové auto policisty Nortona (Michael Louis Johnson) je Chevrolet Caprice 9C1 z roku 1993. S ním souvisí i chyba ve filmu. Když Chucky nacpe tričko do palivové nádrže na pravé straně vozu, tak je to nemožné, Chevrolety Caprice měli dvířka palivové nádrže ukryté za zadní poznávací značkou. (biker)
  • Film sa odohráva mesiac po udalostiach tretej časti. (beso74)

Súvisiace novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (viac)

Reklama

Reklama