Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (130)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Duša vraha Charlesa Lee Raya je stále uväznená v tele umelohmotnej panenky Good Guy. Za pomoci čiernej mágie sa pred svojou smrťou prevtelil do tejto hračky. Bolo to provizórne, dočasné, núdzové riešenie. Chce sa stať znova človekom. To sa mu môže podariť jedine prostredníctvom obety života Andyho Barclaya. Jemu totiž ako prvému prezradil svoju pravú totožnosť. Už dva razy sa pokusil Andyho zabiť a reinkarnovať sa do jeho tela. Nepodarilo sa mu to. Andy je už teenager. Stal sa kadetom vojenskej školy v Kente. Chucky sa vyberie za ním, aby konečne ukončil túto "Detskú hru". ** ()

Disk 

všetky recenzie používateľa

Jasně, kvality předchozích dvou dílů to nedosahuje, ale i tak jsem se příjemně bavil. Justin Whalin jako Andy je více než solidní a Brad Dourif si Chuckyho evidentně užívá. Finále sice není tak uspokojivé jako geniální závěr druhého dílu, ale i třetí díl stojí za zhlédnutí. Sice už asi nadhodnocuji, nicméně Chucky je zkrátka skvělým oživením jinak stereotypního mariňáckého prostředí. Trilogie je završena. ()

Reklama

tom88 

všetky recenzie používateľa

Tretí Chucky ma stále baví, no už to kolíše medzi 2 a 3*. Je to slabšie ako prvé dva diely no stále sa dá na to pozerať. Atmosféra sa trocha vytratila, náboj a spád tiež. Vraždy ostávajú na úrovni, no hlavne mi vadilo vojenské prostredie, v ktorom sa všetko dialo. Chucky je stále ten starý nepríjemný, vraždiaci, rafinovaný Chucky. Dúfam, že Detská hra 4 sa vráti tam, kde bola jednotka a dvojka. Ledva 50%. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

You just can't keep a good guy down Trojka je s môjho pohľadu veľmi slušné pokračovanie (Bár by boli všetky trojky v takejto kvalite.) Dej aj herci sa zmenili ale Chucky vonkoncom nie. Je to stále ten istý brutálny vrah s neuveriteľným zmyslom pre humor a nápaditými hláškami ktoré ani v tejto časti nepoľavili. Hodnotím to tak isto ako dvojku. Ja som tu kvalitatívny pokles nepostrehol. Tvorcovia si tu dávali záležať na Chuckyho prejave. Mimika a nič čo sa týka bábky nebolo sfušované. Jeho krik a nenávisť v tvári boli hádam lepšie ako v minulých častiach. ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

CHUCKY JE ZPĚT A V PLNÉ SÍLE!!! "Dětská hra 3" má snad vše, co postrádal těžce promarněný druhý díl. Perfektní atmosféra, mrazivá hudba, sympatičtí herci, působivé akční sekvence a tuny opravdu vypečených lekaček - to vše činí z tohoto nenáročného horrůrku druhý nejlepší díl série. P.S.: Strašidelný zámek prostě nemá chybu!!!:-)) ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (17)

  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)
  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)
  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)

Reklama

Reklama