Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel. Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s pohľadným Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria... (TV Doma)

(viac)

Videá (4)

TV spot 1

Recenzie (420)

Kochanski 

všetky recenzie používateľa

vy jste fakt paka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§§vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani pro mě! je jednoduché takhle odsoudit nižší zábavu, ale někteří lidé na Kubricka fakt nemají! ()

Ilicka 

všetky recenzie používateľa

Abych tak pravdu řekla, ona to není zas až takový hrůza. Když srovnám Divokého anděla s výplody typu Divoké kočky atp., pobíhá zde méně silikonových krasavic, méně se tu řve a ačkoli se za 270 dílů scénáristé ani herci nevyhnou trapnosti, dá se na to koukat, dokonce se zaujetím. Po třídením výzkumu latinskoamerické televizní kultury uznávám Muňecu Bravu jako špičku mezi telenovelami. Sea como sea, creo que Mili y Ivo es la pareja muy simpática y les doy tres estrellas. (Myslete si o mně co chcete:-D) ()

Reklama

berg.12 

všetky recenzie používateľa

Platí pro všechny podobné počiny z latinskoamerické produkce: Dokonalé jazykové lekce španělštiny! Stačí mít jen televizor s možností volby zvuku. Jednoduchá slovní zásoba, která se jen pozvolna rozšiřuje, gramatické jevy, které se neustále opakují, přehledná struktura lekcí, vše zpestřené i trochou hudby. Procvičíme si zejména vazby a tematiku rodinných a mezilidských vztahů, ale dojde i na cestování, školu, kariéru, stravování, nakupování a další důležité oblasti. Tempo výuky je přizpůsobeno doslova každému, ti zkušenější mohou jednotlivé lekce i přeskakovat. Pokud nějakou propásnete, vůbec to nevadí. K probraným tématům se budete až do konce kurzu neustále vracet. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Presne ako tu spomína užívateľka Marina111 k týmto postavám mám určitú nostalgiu, sú tiež z môjho detstva a bola to skôr taká zábavná telenovela, bola iná ako ostatné, mal som rád zvučku, najmä Natalia Oreiro bola celkom pekná a najmä, keď bola s futbalovou loptou dopadali na mňa chvíľky úžasu, lebo v tom čase som hrával futbal, zbožňoval ho, často sledoval, skrátka aj s kamarátmi ním žil. Síce komercia a veľa obsahových nezmyslov, ale ako tak to bolo fajn. Ako raz jeden užívateľ na tejto stránke k jednému filmu napísal - Nostalgia je sviňa. ()

Gemini odpad!

všetky recenzie používateľa

Úvodní titulky byly něco, co jsem si svého času nechával ujít jen velmi nerad:) S počtem opakování titulní "hitovky" a růstem popularity další z věhlasných jihoamerických umělkyň ale i tenhle světlý bod pozbýval lesku. Pokud telenovely zobrazují latinoamerické pojetí romantiky, tak snad radši aby se vrátila Angelika. ()

Galéria (183)

Zaujímavosti (31)

  • Seriálový kláštor bol v skutočnosti areál Inštitútu Carlosa Pellegriniho v meste Pilar. (krasomama)
  • Divoký anjel sa natáčal 12 až 14 hodín denne, Natalia spolupracovala na humornej stránke scenára a často ho aj prepisovala podľa okamžitých nápadov. (matthew.17)

Reklama

Reklama