Reklama

Reklama

Zakázaná túžba

  • Česko Zakázaná touha (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Smie sa zrelá žena bláznivo zamilovať a vrhnúť sa do víru vášne? Môže si atraktívny mladý muž vybrať staršiu partnerku, ktorá mu dodá nehu a blízkosť, ktorá mu tak chýbala? Olga (Magdalena Boczarska) je o pätnásť rokov staršia ako Max (Simone Susinna). Ona je úspešná žena s vybudovanou kariérou a postavením a matka mladej dospelej dcéry, on je atraktívny mladý muž, ktorý žije naplno a využíva každú chvíľu. Osud ich spojil a zaplietol do vášnivého vzťahu, ktorý bude musieť odolať viacerým nástrahám. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (5)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Nudne, hloupe i zabavne najednou.  Vetsina polskych divaku se bude divat z jedineho duvodu - Simone Susinna, ale scenar ji nuti rikat takove jalove dialogy. ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Plne sa podpisujem pod slová mojej kamarátky po skončení filmu: Väčšiu tupotu som asi ešte nevidela. Lístky boli ale zadarmo, takže to až tak nebolelo. A Mojca Tirs a Tomasz Madnes? .. tak to je sakra dvojka, tým to teda píše. 0,5* ()

Reklama

gegina31 

všetky recenzie používateľa

Lehké porno se slabým příběhem 😁 Hned po deseti minutách na to vlítli...vlastně ani nevím jak k tomu došlo a chvíli jsem si nebyla jistá,  jestli si to paní jen nepředstavuje... Zhruba v půlce přešel děj z porna na psychologické drama na téma vztah matky a dcery. Jinak....jako...taky jsem měla mladší....ale takhle sakra nevypadali 😆 ()

VelkyMrB 

všetky recenzie používateľa

Kameraman je borec. Protože natočit film s pokročilým parkinsnem a s 20 dioptriemi, to chce velké koule. Fakt ten obraz byl otřesný. Půlku filmu není skoro nic vidět, protože je vše mázlý jak když si vykapete oči a snažíte se koukat a druhá půlka byl jeden velký třes. Koukalo se na to příšerně, ale příběh ušel. Krom toho, že jsem měl celou dobu sto chutí dát tý její dceři takovou facku, že jí slezou uši na jednu stranu. Ale nakonec jsem si to rozmyslel. Scéna na lodi byla vcelku dojemná. Celý film byl tak nějak prapodivný a hvězdičku si zaslouží scéna na lodi a posledních 20 minut filmu. Takže žádné očekávání vyvrcholilo ve dvě hvězdičky. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama