Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Thriller

Recenzie (3 523)

plagát

Red Rooms (2023) 

Celý čas človek so záujmom sleduje, čo má Kelly-Anne za lubom. Mám rada, keď natrafím na niečo iné, a toto malo navyše aj skvelú réžiu. A ešte jedna vec .. Viete, čo povedal žralok, keď zjedol klauna očkatého? Že chutil trochu smiešne. 4,5*

plagát

Ako spraviť ženu šťastnou (2022) 

Zlato, bolí mě hlava .. v opačnom garde. Tento film sa dá bez ujmy zvládnuť napríklad pri žehlení, alebo si pri ňom môžete pospať na gauči. Žiadna sláva.

plagát

Barvy zla: Červená (2024) 

Komentáre plné spoilerov .. pozor na to. Za mňa je toto celkom slušná kriminálka .. počnúc príbehom, obsadením, hudbou a končiac vizuálom. Že bola miestami trošku predvídateľná mi tentokrát nevadí.

plagát

Červená, bílá a královsky modrá (2023) 

Ani na malú chvíľu ten film nevybočí zo šablóny na romantické filmy s rozprávkovým koncom, takže celý čas ste o krok napred. A chalani? .. jeden krajší ako druhý. Zbohom!

plagát

Gamshijadeul (2013) 

Chvíľu som nevedela, komu budem nadržiavať. Či partii šikovných pozorovateľov, alebo precíznemu zlodejovi. Lenže potom zašermoval tým svojim perom a bolo mi to jasné. Celkom svižná a napínavá záležitosť, ktorá ma bavila.

plagát

Godzilla Minus One (2023) 

Chválim obdobie, do ktorého tvorcovia zasadili príbeh. Ďalej, že sa to všetko odohrávalo za bieleho dňa a nie tradične v tme. A bavil ma aj premyslený plán námorného dôstojníka vo výslužbe, pána Noda. Všetko toto, spolu aj s ostatným, bola slušná priemerná zábava.

plagát

Gran Turismo (2023) 

Takéto niečo sa môže stať len vo filme, lenže tento film je podľa skutočného príbehu .. od hernej konzoly rovno na závodný okruh. 3,5*

plagát

Goliáš (2018) 

Naložili tomu sedemnásťročnému chlapcovi pekne na plecia .. rodina nadovšetko.

plagát

Gloria (2013) 

Tak! .. a už som vo filme videla asi všetko. Leilo si tradične vybral do svojho filmu ženu, ktorej do cesty postavil zopár prekážok, ale ona to všetko dá ako pani .. aj s paintballovou puškou v ruke. A zase sa nikam neponáhľa a všetko je veľmi prirodzené. 3,5*

plagát

Svätý z pevnosti Washington (1993) 

Jedného zradil priateľ a toho druhého myseľ. Obaja skončili na ulici a spolu s nimi som tam chvíľu pobudla aj ja .. a celý čas tušila ako to skončí. Herci si odviedli svoju robotu dobre a malo to slušnú atmosféru, za ktorú môže aj Howardova muzika.