Reklama

Reklama

Súperi

  • Česko Rivalové (viac)
Trailer 5

Patrick (Josh O´Connor) a Art (Mike Faist) sa spriatelili vďaka spoločnej vášni k tenisu a počas dospievania sa stali nerozlučnými priateľmi. Keď však do ich životov vstúpi nadaná tenistka Tashi (Zendaya), ich vzťah sa zmení. Z kamarátov sa stanú súperi v láske, ale aj na tenisovom kurte. Jednému sa darí viac, druhému menej – v športe aj v láske to tak niekedy chodí... Keď sa však majú po rokoch stretnúť v zápase na známom turnaji Challenger, všetko sa môže zmeniť. Ktorý zo súperov sa stane víťazom? (Continental Film)

(viac)

Videá (10)

Trailer 5

Recenzie (251)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

U tohoto filmu jsem konečně pochopil, proč si spousta mužů stříká ze Zendaye do trenek. Ona skutečně umí být kost. Jediné, co bych jejímu tělu vytkl byly černé bradavky, které mívají negryně. V roli zdejší potvůrky mě malinko srala, ale nemohu ani trošku zpochybnit její herecký supertalent. Další z mnoha rolí, kdy ji věříte každou grimasu tváře. Bohužel svým extrémním charismatem totálně zastínila 2 zoufalé pány. Bylo to doslova jako sledovat maraton, kde je na čele osamocený černoušek a daleko za ním dobíhají 2 polomrtví bělásci. Trošku mi vadilo, že byl film příliš romantický, podstatně méně dramatický a ještě méně sportovní. Romantiky mám dost v životě a nepotřebuji si přidávat další porce ještě prostřednictvím filmu. Film byl možná až zbytečně dlouhý a bohužel v určitý moment sklouzl do stereotypu milostného trojúhelníku a ztratil své grády. Extrémně se mi líbila kamera, jakéhosi rákosníka, jehož jméno si netroufám napsat, a tak jej pouze zkopíruji - Sayombhu Mukdeeprom. Naopak hudba byla hodně zvláštní a spíše bych řekl, že se mi nelíbila. [75 %] ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Príbeh je slušne povedané konina, ešte slušnejšie červená knižnica, ale volil by som skôr neslušnejšie slová (wtf posledných pár sekúnd), avšak úprimne ma to bavilo. Každý jeden z ústredného tria je magor, sú ale zahraní famózne a obsadení mladými sexy hercami, má to dravú kameru, šialený synťákový soundtrack a strašne ma bavila nechronologická štruktúra. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $55miliónov║ Tržby USA $50,119,408║ Tržby Celosvetovo $94,219,408▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Panečku, na oko cukrík ako Zendaya to vie riadne roztočiť. Vsadila na režiséra, ktorý sa vie v takýchto odvážnych témach riadne obracať a ponúka háklíve scény ako na podnose. Riadne rozohraný tenisový zápas. /70%/ ()

Arbiter 

všetky recenzie používateľa

Cílevědomí lidé dokáží být děsiví. ___ Žít v pravdě a tedy v souladu se sebou - kdo z nás to s jistotou dokáže? ___ Dětinská radost a povýšenost - z výkonů vlastního těla, ze síly a rychlosti, z vítězství, z moci. Ego dokáže sežrat úplně všechno. A vadí to? ___ Ti tři milovali a nenáviděli především sami sebe, až pak sebe navzájem. To díky svým propleteným závislostem si do detailu rozuměli a intenzivně se prožívali a dokázali energicky sdílet svoje bytí. Těch pár vteřin splynutí  jim za to stálo, stojí, bude stát. Než jim za rok dojdou síly. A co potom, s touhle hrou? Melodramatický až na půdu. C'mon! ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Teda to bol ale zapeklitý trojuholník! Herecká, spevácka, módna a „iná“ celosvetová ikona Zendaya urobila strategicky majstrovský (a prezieravý) krok, keď prijala rolu v novom filme od Lucu Guadagninoa (Daj mi tvoje meno, Suspiria) a ešte ho aj produkovala. Žeby na radu kamaráta Chalameta z Dún? Pochopila, že ak to aj nebude hit, na svete sú (nesmejte sa) aj dôležitejšie veci, než peniaze. A hrať vo filme prestížneho Lucu sa medzi také veci nepochybne radí, taký intenzívny režisér s chuťou rozprávať príbehy a pritom zostať naďalej „svojrázne umeleckým“, sa rodí raz za desaťročie. Je fantastická. To sú ale aj Faist a O´Connor, ktorí na prvý pohľad nepútajú veľkú pozornosť a keď ich uvidíte prvý raz, poviete si, či sa to nedalo obsadiť lepšie. No každou ďalšou minútou vás majú viac a viac vo svojej hrsti a v strede sa pristihnete pri dvoch veciach: že vám na nich záleží a že to pokojne mohlo mať o hodinu viac. Súperi sú vzácny prípad filmu, kedy sa stávame svedkami dlhých dialógov a komplikovaného pitvania vzťahov a charakterov, ale vďaka perfektne napísaným rolám (a samozrejme presvedčivým hercom a výnimočnému režisérskemu vedeniu) to vôbec nepôsobí nudne. Naopak, visíte im na ústach, počúvate čo hovoria, záleží vám na tom a ak si hovoria škaredé veci, mrzí vás to a je vám to nepríjemné, lebo nevidíte postavy, ale reálnych ľudí z mäsa a kostí. Film je vďaka tenisovým scénam a sexy soundtracku dynamický a mimoriadne atmosférický. Potešil ma scenár, ktorý ma príjemne zaskočil tým, ako nechronologicky je rozprávaný a ešte viac tým, že to vôbec nie je neprehľadné, skôr naopak. A záver? Presne taký, aký mal byť a komu sa nepáči, ten nepozná Lucu. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (14)

  • Empajrového rozhodcu hrá Darnell Appling, ktorý je asistentom Zendaye. Aby sa dôkladne pripravil na svoju rolu, absolvoval lekcie profesionálnych rozhodcov. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

28.05.2024

Detektiv s výrazným jižanským přízvukem, Benoit Blanc, se vrací řešit nový podivuhodný případ... svůj zatím nejnebezpečnější. Jak už bylo dříve avizováno, z chválené detektivky Na nože režiséra Riana… (viac)

Reklama

Reklama