Reklama

Reklama

Po 30 letech jsou Bertie a Uschi rozvedeni, ale jejich syn chce jít ve stopách svého otce a stát se automobilovým závodníkem. Bertie (Til Schweiger) ukončil před časem závodnickou kariéru a s kamarády provozuje zadlužený autoservis s motokárovou dráhou. Bydlí s ním taky dcera Mücke. Uschi (Tina Rulandová) od něj odešla, teď má luxusní salon a žije ve vile se synem Danielem a zbohatlíkem Gunnarem. Ten utne Danielovi peníze, vyhodí ho z vily, a tak musí jít k Bertiemu. Bertiemu zase hrozí exekuce, a tak musí vyhrát závody, aby splatil úvěr. Prémie pro vítěze je 150 000 eur. Daniel trénuje, má auto z otcovy dílny, ale zkazí to. Nakonec pomůže Uschi, která vytáhne z garáže svou starou Mantu, o které si Bertie myslel, že je sešrotovaná. Vyladí ji výkonnějším motorem a dostane nový nátěr. Bertie má ale na startu smůlu… (JOJ Cinema)

(viac)

Recenzie (3)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Til Schweiger nasadil nostalgiu za filmom manta Manta 1991. jednicka bola vyborna, ranne 90. roky, rychle auta, tesne po pade zeleznej Opony. Tuna ide o vyslovenu nostalgiu, spomina sa zadlzeny autoservis s  motokarovou drahou, exekucie, treningy a napokon tvorcovia vytiahli staru Mantu este z roku 1991. Uz to nefdunguje ako v rannych 90. rokoch, bo ja Manta Manta 1991 mam hodne rad, tuna dvojka je klasicky podradny menejcenny film oproti slusnej nadpriemernej jednotke. ked som sa kukol na Tilov xicht, mozem kludne ocakavat i Manta Manta 3 - ja budem len rad  62 % ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Snaha Tila Schweigera o oživenie (pokračovanie) príbehu Manta, Manta. Výsledok je však jedna podpriemerná, zbytočne predlžená (runtime over 120 minute), a nie príliš funkčná nemecká komédia. Odporúčané len pre absolútnych hardcore fanúšikov. P.S.: Z režisérskej stránky to Tilovi teraz nevyšlo. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

Reklama