Reklama

Reklama

Nočné kúpanie

  • Česko Noční koupání (viac)
Trailer 8

Hrdinami filmu Nočné plávanie sú Wallerovci, rodina, ktorá sa práve nasťahovala do domu s veľkým bazénom na pokojnom predmestí. Možnosť pravidelne rehabilitovať vo vode bola hlavným dôvodom, prečo si toto miesto vybrali za svoj domov. Otec Ray je bývalý úspešný hráč baseballu, ktorého kariéru prerušila nepríjemná degeneratívna choroba. Ray sa nevzdáva a verí, že pravidelné cvičenie môže viesť k zázračnému vyliečeniu. Jeho manželka Eve a dve dospievajúce deti si takisto bazén na záhrade naplno užívajú. Ale keďže idylka v hororenikdy netrvá dlho, čoskoro vyjde na povrch jeho tajomstvo. Dom, do ktorého sa nasťahovali, má desivú minulosť a Wallerovci sa čoskoro stanú jej súčasťou. Všetko, čoho sa bojíte, sa skrýva pod povrchom a čaká na správnu chvíľu. Čaká na muža, ktorý dostane úžasný nápad ísť si uprostred noci zaplávať. Naposledy v živote! (Cinemart SK)

(viac)

Diskusia

Vondrs

Vondrs (hodnotenie, recenzie)

jednoduchá zápletka zlo v bazénu léčí i nevyléčitelné choroby ale na oplátku si bere duše rodinných příslušníků nebo přátel

TheSlezy

TheSlezy (hodnotenie, recenzie)

Kerry Condon, Amélie Hoeferle, Bianca Diezmo, Paige Van Conant - docela HOT ve filmu. Ale jen plavky :D 0 nahoty.

HOT scénky sakumprdum dohromady: 3min. 19sek.

na príspevok reagoval Dadel, Kudly4

Uživateľ Dadel zmazal svoj príspevok.

Psychor

Psychor (hodnotenie, recenzie)

Nezkušený režisér, Blumhouse a lednový termín? Tahle kombinace vskutku nevěstí nic dobrého... Jakožto zdejší hororový expert očekávám další porci neškodné zábavy pro mládež, které by se měl každý opravdový fanoušek žánru vyhnout velkým obloukem.

na príspevok reagoval DavidHolub

Kudly4

Kudly4 (hodnotenie, recenzie)

Všechna koupaliště po celém světě žádala zákaz premiéry v létě, jelikož by přišla o zisky. Do bazénu, by po zhlédnutí už nikdo nechodil :)

na príspevok reagoval Yoshitsune, Dadel

frank1974

frank1974 (hodnotenie, recenzie)

OBSAH:Celovečerná verzia krátkeho filmu z roku 2014 o žene plávajúcej v noci vo svojom bazéne terorizovanej zlým duchom.

Dadel

Dadel (hodnotenie, recenzie)

Jestli na soundtracku nebudou R.E.M., tak jsi u mě mrtvej McGuire

Reklama

Reklama