Reklama

Reklama

Nočné kúpanie

  • Česko Noční koupání (viac)
Trailer 13

Hrdinami filmu Nočné plávanie sú Wallerovci, rodina, ktorá sa práve nasťahovala do domu s veľkým bazénom na pokojnom predmestí. Možnosť pravidelne rehabilitovať vo vode bola hlavným dôvodom, prečo si toto miesto vybrali za svoj domov. Otec Ray je bývalý úspešný hráč baseballu, ktorého kariéru prerušila nepríjemná degeneratívna choroba. Ray sa nevzdáva a verí, že pravidelné cvičenie môže viesť k zázračnému vyliečeniu. Jeho manželka Eve a dve dospievajúce deti si takisto bazén na záhrade naplno užívajú. Ale keďže idylka v hororenikdy netrvá dlho, čoskoro vyjde na povrch jeho tajomstvo. Dom, do ktorého sa nasťahovali, má desivú minulosť a Wallerovci sa čoskoro stanú jej súčasťou. Všetko, čoho sa bojíte, sa skrýva pod povrchom a čaká na správnu chvíľu. Čaká na muža, ktorý dostane úžasný nápad ísť si uprostred noci zaplávať. Naposledy v živote! (Cinemart SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 13

Recenzie (117)

mzss1 

všetky recenzie používateľa

[40%] Viděno v kině. No jo, že já vlezu na všechno; horory poslední dobou vůbec netáhnou a tohle Noční koupání je toho zářným příkladem. Na tomto snímku jsem sice neshledal nic zásadně otravného, jen to bylo snad ve všech ohledech nudné. Nápad démona v bazénu by nebyl tak špatný, ale nudilo to. V poslední třetině se už něco víc děje, technicky je to takové průměrné, lekačky jsou asi 3, postavy nevýrazné. PG-13 tomu taky moc nepomohlo. No, znám horší, jednou se dalo, ale i tak je to ztráta času ... ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Okrem hercov to nemá bohužiaľ vôbec nič. Námet ako tajomný prameň v peknom bazéne ťahá ľudí do hlbiny nie je to pravé orechové. Do toho sa občas (asi 2x) objaví nejaká divná vec, ktorá vyzerá ako záporák v Scoobym. Inak sledujeme viac menej idylku rodiny pri bazéne, kde sa čvachtá, robí grilovačka alebo sa mladá dáma snaží prísť o veniec. Ako horor veľmi slabučké, možno tak od 15 vyššie. Za mňa rozhodne nie a palec dole. Nepozerá sa nato však zle, natočené je to pekne a herci sú fajn tak kto má čas môže skúsiť. Nič však od toho nečakať. ()

Reklama

filmfanouch 

všetky recenzie používateľa

Noční koupání je ve výsledku neurážející spotřební hororová záležitost, která má jednoduchou zápletku, rozhodně slušné řemeslo a Bryce McGuire svou celoživotní vášeň pro vodu dokáže projevit ve schopně zpracovaných podvodních sekvencích. Přeci jen je to ovšem ve výsledku celé tak nějak málo, především proto, že se film zdánlivě ve své polovině zcela rozpadne. Studio Blumhouse jistě už umělo lépe, nestačí než doufat, že další spolupráce s Atomic Monster po vzájemné fúzi přinesou kvalitnější záležitosti.... ()

Rimsy 

všetky recenzie používateľa

Rodinné drama v hororovém hávu dokáže v některých momentech potěšit nejen fanoušky žánru, v součtu však nabízí jen sotva průměrnou podívanou a nenaplněný potenciál. Žádný hluboký ponor nelze čekat, film se pouze brodí kalnou mělčinou. Více zde. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Spojenie Jasona Bluma a Jamesa Wana na moje veľké prekvapenie zatiaľ veľa pamätných hororov neprinieslo. Megan a 5 nocí u Freddyho boli light hororové komerčné blbiny zamerané na tínedžerov, ktoré nevydesili ale aspoň zarobili slušný balík. Night Swim nedokázal ani zarobiť ani vydesiť. Už samotný námet je trochu WTF a na prvé počutie znie, že vystačí iba na kraťas a nie celovečerák. Prevedenie je čistá rutina, bez nápadu, atmosféry alebo čohokoľvek zapamätateľného. Oceňujem, že Bryan Mcguire dostal šancu si svoj kraťas previesť do celovečernej podoby, aj že Blum a Wan dali šancu originálnemu námetu a nenantočili Xté pokračovane niektorej z ich sérií, ale toto proste nevyšlo a bola to na horor veľká zívačka. 35% ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (9)

  • Bryce McGuire pochválil Korvena za hudbu: "Jeho hudba je na všetkých mojich scenáristických playlistoch. Povedal som mu, že mám víziu hudby, ktorá by mala dávať pocit, že vychádzať iba z vody, ako nejaký utopený zbor stúpajúci z hlbín, a on bol za. Je to taký milý a nadaný chlap. Len Mark dokáže vytvoriť zvuky tak podivné a mrazivé." (Arsenal83)
  • McGuire pridal do soundtracku popové piesne z 80. rokov, napríklad dal Rayovi Wallerovi (Wyatt Russell) slabosť pre metal 80. rokov, aby jeho postava mala pocit, že je priťahovaná k minulosti. (Arsenal83)

Reklama

Reklama