Reklama

Reklama

Fast Charlie

  • Česko Rychlej Charlie (viac)
Trailer 1

Charlie Swift (Pierce Brosnan) alias „Fast Charlie“ je nájomný vrah v problémoch. Zločinec, ktorého zniesol zo sveta, totiž nemá hlavu, a tak ťažko potvrdí, že je to zamýšľaný cieľ. Najhoršie na tom je, že muž, ktorý si akciu objednal, je Beggar Mercado (Gbenga Akinnagbe), najväčší a najkrutejší mafián z New Orleans. Všetko sa zmení, keď ho hry vstúpi Marcie Kramerová (Morena Baccarinová), bývalá manželka obete – žena s pevnými zásadami a zručnosťami, ktoré Charlie potrebuje. Aj keď chcela  na minulosť zabudnúť, vďaka Charliemu sa do nej vracia a obaja spoločne vykročia na cestu pomsty. Bude to divoká a nebezpečná odysea s nepredvídateľnými následkami. Cieľ je však istý – obaja musia bojovať, aby ochránili odkaz Charlieho najlepšieho priateľa a mentora Stana Mullena (James Caan), a pritom zlikvidovali najväčšie zlo - Beggara Mercada a jeho mafiu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (35)

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Po posledných nepresvedčivých flákoch Noyceho som bol právom skeptický, ale prekvapivo som dostal oldschoolový feelgood mobsters nenápadný, jemne R-kový filmík s áčkovým obsadením a klasickou premisou. Po všetkých tých fastfoodových, LGBT, BLM koninách "Made in Netflix" - ak nemáte prehnané očakávania - príjemné spestrenie. ()

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Jako v principu to má všechno, co má mít. Obsazení, funkční, byť ne originální zápletku, humor, akce taky je... Ale je to ve výsledku hrozně darebná míchanice, bez tempa, dialogy občas dost skřípou. No jako žánrová náladovka s pořád štramáckým Piercem, kterej jako jedinej asi může v tomhle věku uvěřitelně balit nádhernou čtyřicítku Morenu Baccarin to jde, ale prostě tomu něco chybí. ()

Reklama

angel74 

všetky recenzie používateľa

Nic extra jsem nečekala, ale nakonec mě příjemně překvapilo, že namísto veskrze akčního příběhu jsem ve výsledku dostala feel-good snímek, kde oddechovou atmosféru podbarvuje absolutně pohodová hudba. Stárnoucí Pierce Brosnan tady přitom ze sebe nedělá žádného supermana, také proto působí naprosto uvěřitelně. Na půvabnou Morenu Baccarin je zase moc pěkný pohled. Mezi nimi kupodivu funguje určitá chemie, takže bez jakýchkoliv problémů zvládají utáhnout celý film, aniž by se divák nějak výrazněji nudil. (60%) ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som veľa a hoci to nie je nič extra, tak Brosnan a Bacarin majú fajn chémiu, smrte sú drsné aj keď až tak extra ich tu nie je a ako tu už aj niekto napísal, hlavný záporák je prekvapivo Afroameričan, čo je dnes už takmer hriech, a je celkom ok, ale škoda, že jeho banda ktorá vyzerá fakt cool je pokilovaná brutus lacno. Ale za 3* a na jedno pozretie vôbec nie zlé. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Filmový tvůrci na základě jeho 007 epizod žijí zřejmě v domnění, že se Brosnan hodí na role nájemných zabijáků, co to umí s pistolí, ale ti, co viděli Mamma Mia!, dobře ví, že by měl vraždit zpěvem..! Stokrát viděná zápletka, která se může lišit jedině tím, v jakém prostředí se odehrává. Irský rodák se do té historky pokusil vložit svůj šarm a nadhled, Australan Noyce tam ze svých devadesátkových dovedností nevložil nic. Pokud si někdo na to za pár let vzpomene, tak jen jako na goodbye Jamese Caana.. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (6)

  • James Caan vo svojom poslednom filmovom vystúpení bol počas nakrúcania skutočne na invalidnom vozíku a na kyslíku, pretože trpel v poslednom štádiu chronickou obštrukčnou chorobou pľúc a srdcovým zlyhaním. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal od apríla 2022 v New Orleans a stihol sa dokončiť tesne pred smrťou Jamesa Caana v júli 2022, následne fotografie z pľacu zverejňoval Pierce Brosnan na sociálnych sieťach. (Arsenal83)

Reklama

Reklama