Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príťažlivého Matta Sullivana (Josh Hartnett), ktorý má niečo cez dvadsať, opustila už pred pol rokom priateľka Nicoel (Vinessa Shaw), na ktorú sa márne snaží zabudnúť - najčastejšie v náručí nejakej inej ženy. Jedného dňa sa dozvie, že Nicole definitívne stratil - zasnúbila sa totiž s iným! Cíti, že to chce radikálny rez, a keďže práve prežíva pôstne obdobie, rozhodne sa svoj srdce bôľ liečiť odriekaním. Žiadne dotyky, bozky a maznanie... Žiadne pôžitky. Úplná sexuálna zdržanlivosť po dlhých 40 dní a 40 nocí. Matt, povolaný dizajnér webových stránok, sa už po týždni cíti omnoho lepšie a vôbec netuší, že svojím rozhodnutím vyprovokoval hotovú stávkovú búrku u svojich kolegov a priateľov, pretože jeho spolubývajúci Ryan (Paulo Constanzo), sa s Mattovým tajomstvom „zveril“ Internetu. Stávky sa začnú násobiť od chvíle, keď sa náš odhodlaný hrdina náhodne stretne s krásnou a inteligentnou Erikou Suttonovou (Shannyn Sossamon), ktorá mu hneď na začiatku prejaví svoje sympatie. Čo teraz? Chcel by s ňou byť stále, držať ju za ruku, bozkávať... Lenže o stávke už vedia azda všetci - a predsa nie je žiadny slaboch... Nezostáva mu nič iné, ako dúfať, že Erika pochopí v akej zložitej situácii sa ocitol. Lenže aj tie najskvelejšie ženy berú niektoré veci celkom inak, ako si muži, ktorí ich milujú, predstavujú... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (257)

Cement73 

všetky recenzie používateľa

Neviem prečo sa tento filmík snaží pretlačiť názor, že bez sexu človek absolútne nemôže fungovať a čo horšie... no keď už spolu akože chodíme (rozumej: videli sme sa 3x), tak sa hneď musíme spolu vyspať, lebo inak sme divný. Takže: komédia? nie nebolo to smiešne; romatický? vôbec to nebolo romantické. Takže pre mňa prepadák za tie hlúpusti ktoré to chce prezentovať... ()

Johnny 

všetky recenzie používateľa

Holt je to romantická komédia. A tak človek od nej čaká v podstate bezmyšlienkovú zábavu. Keď sa k tomu pridá celkom zdarilý výkon hlavného protagonistu (napr. scéna s predstieraným orgazmom) a miestami vtipné momenty ako napr. už spomenuté In-Diana Jones, tak z toho vznikne v podstate príjemná zábava. Pobavilo. ()

Reklama

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Těžko se mi hodnotí,neboť větou:"film mi docela pěkně utekl,až na to že jsem se docela nudil",bych si asi dost protiřečil,ale prostě to tak cítím.40 dnů a 40 nocí je takový nemastný,neslaný kousek,na který se pěkně kouká,ale při závěrečných titulkách jsem zjistil,že mi ten film vlastně nic nedal.Ani zábavu,ani ponaučení,ani nic.Herci se přesto snažili,Shannyn Sossamon má své kouzlo a Josh Hartnett,ikdyž mi ze začátku neseděl,si nakonec své dobré také odehrál.Celá myšlenka filmu je nicméně dost přitažená za vlasy,o konci nemluvě,zkrátka film na jedno zkouknutí a hotovo. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Mladík Matt Sullivan sa rozhodne žiť "40 dní a 40 nocí" v celibáte, aby tak zabudol na svoju starú lásku Nicole, ktorá ho opustila. Takže: Žiaden sex. Žiadne sexuálne dôvernosti, hladenie, boskávanie. Žiadne lízanie a maznanie. Nič takého. A ani žiadna masturbácia. Podarí sa mu splniť tento záväzok, čo na seba zobral? Mne sa to len horko ťažko podarilo dopozerať až do konca. Pretože film s tak hlúpym scenárom som už dlho nevidel. Pokiaľ však myslíte viacej svojim pohlavím ako rozumom, tak by sa vám to mohlo páčiť. * ()

halogenka 

všetky recenzie používateľa

Další teen film točící se okolo sexu, nebo v tomto případě teda spíš nesexování. Nuda nuda, šeď šeď. Všechny tyhle filmy jako by splívaly v jeden, režiséři je sekají jak Baťa cvičky podle stejného mustru. Jediné, co mě pobavilo, byl název porna In Diana Jones. Ale co už mi přišlo opravdu nehorázně tupé, byla erotická scéna s kytkou... ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (8)

  • Scenárista Rob Perez povedal, že film ponúkol každému štúdiu a už len čakal na odpoveď. Nakoniec sa mu podarilo scenár predať. (Arsenal83)

Reklama

Reklama