Reklama

Reklama

Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození

  • Česko Deník princezny 2: Královské povinnosti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Do tridsiatich dní si musí nájsť ženícha, inak stratí nárok na trón. Srdcu sa však nedá rozkazovať... Päť rokov prešlo, odkedy sa Mia stala princeznou. Teraz dospela v krásnu mladú ženu a je pripravená ujať sa úlohy princeznej kráľovstva Genovia. Akoby to však už nebolo dosť pre obyčajné americké dievča! Mia sa od starej mamy, kráľovnej Clarissy dozvie, že jej dni ako princeznej sú zrátané ešte skôr, ako sa začali, a na svoje krehké bedrá musí prijať úlohu ešte náročnejšiu - stať sa kráľovnou Genovie. Zákon však hovorí jasnou rečou: kráľovskú korunu môže prijať iba vydatá princezná. A tak sa vzápätí musí Mia zmieriť s tým, že ju obklopuje kŕdeľ ženbychtivých mládencov, z ktorých každý túži stať sa kráľom Genovie a Miiným kráľovským manželom. To vyvoláva kopu komických až turbulentných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (190)

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Nedávam filmom slabé hodnotenie len preto, že "to nie je môj obľúbený žáner". Denník princeznej je jednoduchý, ničím nevýrazný filmík určený pre oddych. Ľahký, romantický, klasický, normálny, s dobrým koncom. Priemer. Nie je úplne trápny, hoci by v tomto žánri mohol byť. Príbeh určený nielen pre vianočný čas, ale aj na nedeľné popoludnie alebo obdobie domáceho liečenia, samozrejme hlavne pre ženy a dievčatá :) V dvojke mi však všetky tie intrigy a neprajnosť začali liezť na nervy po 5 minútach. ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Tyhle snímky nedokážu vydýchat v kuse, musím přepínat na jiné kanály, abych rozředila tu šílenou nabubřelost a aroganci. Sešla se tu mnohá odpudivá klišé - elegantní královna začne tančit rap pro bandu uhihňaných puberťaček, strádajícím chuděrkám sirotám konečně zjedná řádnou péči slečna z Ameriky, která zároveň přinese závan svěžího vzduchu mezi zatuchlé a kožené aristokraty. Jedním slovem: hnus. ()

Reklama

x_ander 

všetky recenzie používateľa

Uznávám, že je ode mě nefér hodnotit typ filmu, který jde absolutně mimo mě. Ale když už jsem to viděl... Deník princezny je přesně takový ten typ romantické komedie, který nemá žádný přesah, táhne se odnikud nikam a během prvních 5 minut je Vám jasné, jak to skončí. Ale je tu jeden podstatný klad, a to moje milovaná Anne Hathaway, která film táhne dopředu a je vlastně jediným důvodem, proč jsem vydržel do konce. ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Mám rád tento film aj keď podla tých hodnotení to vyzerá,že to je čisto film pre ženy.Ľahký prijemne plynúci v ničom ani neprekvapuje každý vie ako sa približne skončí ale mne je to jedno kto si o mne čo myslí keď sa mi niečo milé páči nebudem sa hrať na veľkého chlapa a dávať za to nižšie hodnotenie. ()

xerno 

všetky recenzie používateľa

Jednička naprosto výborná, i navzdory skutečnosti, že je to hrubej popkorn, o něco tam aspoň šlo, ale tady ??? Dyt tady v celém filmu jde jen o jednu jedinou věc, vůbec už to nejni tak zábavné, nebo chytlavé, je to prostě špatná ''dvojka''... mandes: tomuto se docela divim, asi se celý svět zbláznil... ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (16)

  • Během scény surfování na matraci, kterou mimochodem Julie Andrews (Clarisse Renaldi), ročník 1935, zvládla bez kaskadéra, praví Clarisse Mie (Anne Hathaway), že za svých mladých let často létala. Je to zřejmě odkaz na její nejslavnější roli, ve filmu Mary Poppins (1964), za kterou dostala Oscara. (imro)
  • Čtyřicetimilionový sequel vylákal během úvodního víkendu (9.-11. 8. 2004) v severoamerických kinech z peněženek téměř 23 mil. amerických dolarů. Jelikož se promítal od středy, jeho první výdělek byl o 14 milionů vyšší. Celkem distributorovi druhý Deník princezny nasypal v Severní Americe 95,2 milionu dolarů, součet celosvětových tržeb činil 134,7 mil. (imro)
  • Na konci prvního dílu je letecký záběr paláce, ve kterém má Mia (Anne Hathaway) žít. Ovšem na začátku tohoto filmu je opět záběr z letadla na palác, ve kterém žije, a místa jsou odlišná. (Mia...)

Reklama

Reklama