Reklama

Reklama

Love Story

  • Česko Love Story (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Filmová romance vypráví příběh dvou mladých lidí, kteří se i přes odpor svých rodičů rozhodnout vzít. Oliver a Jennifer musí začít od úplného začátku, jelikož Oliverův bohatý otec dostál svým výhružkám a Olivera vydědil. Ani po několika letech se vztahy mezi synem a otcem nelepší. Navíc mladý pár zjištuje, že Jennifer nemůže mít děti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (212)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pre fanúšikov tragiromantiky to bude kľudne i lepšie ako Romeo a Júlia. Iní v tom môžu vidieť obyčajný ľúbostný príbeh, ktorý tlačí na city diváka. Ale v roku 1970 takýchto drám nebolo veľa, nie je to teda gýčovitá uplakaná romanca. Z tohto pohľadu sa podarilo z jednoduchého príbehu urobiť hodnotný príbeh s presahovými myšlienkami ako je napríklad spoločenské postavenie vs láska. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Na prvý pohľad veľmi jednoduchý milostný príbeh júlijsko-romeovského formátu, avšak pod touto maskou sa skrývajú pekné myšlienky a šťavnaté dialógy. Páčil sa mi pohľad na život tak ako ho videla Jennifer. A samozrejme, nemôžem zabudnúť ani na fantastický hudobný doprovod, preto veľká spokojnosť. 75/100 ()

Reklama

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Love Story je film, o ktorom som niečo počul, niečo čítal a nikdy ho nevidel. Asi som si za tých 40 rokov od nakrútenia nenašiel naň čas. Videl som ho bez úvodných x minút, pretože sa v TV JOJ asi ponáhľali, aby to mali z krku a film pustili skôr, ako videu zaplo, že má nahrávať. O retrospektívnom úvode som sa teda iba dočítal z niektorých príspevkov. Hudobný motív je úžasný a určite má miesto v nejakej Top Ten. Páčili sa mi tiež brilantné vyjadrenia Jennifer. A to je asi tak všetko. Na romantický film nemali obaja hlavní predstavitelia potrebnú charizmu a keď mám potrebu vidieť príbeh, do ktorého vpadne rakovina, tak je lepšie pustiť si pôvodnú verziu Griffin a Phoenix. ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Když člověk kouká na romantický film, tak ke konci očekává příslušný počet endorfinů. Nic takového se v Love Story neděje. Několik jich je na začátku, ale pak se to celé začne dost sypat, až nakonec nezbude vůbec nic. Sice to není typ filmu, který bych měl rád, ale ta neúprosnost scénáře je obdivuhodná. 80% ()

zette 

všetky recenzie používateľa

Celkem ohrany scenar, bohaty kluk se na studiich zamiluje do chude holky a milionar papa je proti... Navic, uz od zacatku je divakovi predlozeno, jak to cele dopadne. Presto tehle Love story clovek uveri, ze onen mlady par se do sebe skutecne zamiloval. Vyborne herecke vykony, krasna hudba. Po delsi dobe ze me filmovi tvurci zase dostali slzu. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (16)

  • Ali MacGraw bylo v době natáčení 31 let. (HellFire)
  • První film Raye Millanda, ve kterém se objevil bez příčesku, který nosil po desetiletí. (Kulmon)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Ryan O'Neal

Zemřel herec Ryan O'Neal

09.12.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřel americký tvůrce nominovaný na Oscara a dva Zlaté glóby, známý díky legendárním snímkům jako Barry Lyndon, Love Story a Papírový měsíc, herec Ryan O'Neal. Smutnou… (viac)

Reklama

Reklama