Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (5 583)

plagát

Svadba (2021) 

Misty mozna Smarzowski tlaci zbytecne na pilu. Ale opet se jedna o jeho dalsi povedeny film. Pribeh me zaujal, stejne jako ustredni postava otce, ktery zrovna provdava svou dceru. Stoji za videni!

plagát

Pri bráne večnosti (2018) 

Zivot Vincenta van Gogha je vice nez zajimavy. Aby z takoveho nametu vznikl spatny nebo prumerny film, museli by byt tvurci uplni patlalove. Coz se nestalo. Pusobiva rezie a jako snad vzdy, vyborny Dafoe v hlavni roli.

plagát

1492: Dobytie raja (1992) 

Vdecne tema a dobry historicky film se solidni vypravou a krasnou hudbou. Mozna bych prece jen od Scotta cekal jeste neco vice, ale celkove se jedna o zdarily pocin.

plagát

Svatá (2024) (TV film) 

I kdyz divak tusi, ze na tom vypraveni je neco spatne. Urcite napeti a vyvoj v chovani postav tam je. Film stoji za pozornost. A to nejen diky hereckemu obsazeni. Vsechny tri herecky patri mezi me oblibene a svych roli se ujaly na vybornou. Neuveritelne, ze Bohdalova uz je ve filmu od tricatych let minuleho stoleti. Na televizni tvorbu vice nez dobre...

plagát

Zajatci hmly (2005) 

Namet dobry. Samotnym postavam a dialogum jsem mel ale problem uplne verit. Takove uhlazene, televizni, nic moc jsem si z toho nevzal.

plagát

Putovanie so sobíkom (2018) 

Myslim, ze hezky edukativni film pro deti o sobech a jinych zviratech v Laponsku. Pekna kamera a prijemny komentar Marka Ebena v ceskem zneni. Nejsem cilova skupina, ale dobry...

plagát

Smoliari (1978) 

Film, ktery nema cim urazit a na par dobovych tanecnich kreaci a pisnicek nema ani cim prijemne prekvapit. Me nejvice zaujaly predstavy rodicu o karierach svych deti. Jedna pisnicka pekna. Jinak takove nijake, jako temer vse ze slovenske produkce 70. let.

plagát

Vedľajší produkt (2024) (seriál) 

Uz je to takove serialove klise, kdy policajt resi situace jinak nez podle nejake policejni prirucky a postupu... Ale na me to porad funguje. Vyborna atmosfera, dobre herecke obsazeni a vykony, zajimave pripady.

plagát

#annaismissing (2023) 

Chapu, ze filmu, kde divak bude polovinu casu cist dialogy z pocitacu ci mobilu hlavnich hrdinu bude pribyvat. Je to vzhledem k dobe logicke. Jelikoz mam ale pocit, ze uz jsem neco podobneho videl (dokonce od stejneho tvurce), uz me to tolik nebere. Potesily herecke vykony nactiletych.

plagát

Joanna (2010) 

Podobnych filmu uz se natocily mraky. Joanna ale umi zaujmout dobrymi postavami na malem prostoru. Trochu jiny zaver a dam plny pocet.