Reklama

Reklama

Muži v čiernom 2

  • Česko Muži v černém 2 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sú to už štyri roky, čo tajní vládni agenti Kay (Tommy Lee Jones) a Jay (Will Smith) odvrátili hrozbu intergalaktickej katastrofy obrovských rozmerov. Kay sa medzičasom po vymazaní spomienok pod menom Kevin Brown vrátil do bežného života a Jay i naďalej pracuje pre MIB - bohato dotovanú, neoficiálnu vládnu agentúru, ktorá reguluje mimozemský život na našej planéte. V priebehu vyšetrovania zdanlivo rutinnej záležitosti Jay odhalí diabolský plán, zosnovaný nepriateľskou kylothianskou potvorou Serleenou (Lara Flynn Boyle), ktorá sa maskuje vizážou zvodnej modelky. Keď Serleena vezme ako rukojemníkov celú budovu MIB, zostáva iba jediná osoba, na ktorú sa môže Jay obrátiť - jeho bývalý partner. Nastáva boj s časom a počas neho musí Jay presvedčiť Kaya, ktorý stratil všetky spomienky na svoju kariéru pri MIB a zároveň je jediným žijúcim človekom s vedomosťami potrebnými na záchranu galaxie, aby sa opäť pridal k MIB. Inak sa Zem stane obeťou totálnej deštrukcie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (567)

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa obrovské sklamanie, až som neveril, že to točil režisér prvého dielu. Jasné, že triky ostali výbornými, vrátili sa aj sympaťáci v hlavných úlohách, ale ja som sa nudil. Vtipu v tom bolo dosť málo aj na 20-minútový sitcom. Ale s tým obrovským sklamaním to neberte až tak vážne, ja milujem jednotku, už som ju videl najmenej dvanásťkrát, dokonca mám pocit, že sa bavím stále viacej. Ten kto nevidel jednotku, alebo aspoň neporovnáva, by sa mohol baviť. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Dvojka je trošku slabšia, ale stále je to film kde sa dá zabaviť. Nápady rovnako ako v predošlom diely nezostali len na papieri a s vyšším rozpočtom prišlo aj viac akcii. Rovnako zaujímavý je aj príbeh. Tommy Lee Jones už tu nie je taký frajer ako v prvom diely za to postava Willa Smitha je zaujímavejšia a ešte o niečo lepšia. Dvojka sa riadi heslom všetkého viac aj keď minút ma menej, za to tempo filmu skoro nikde nedrhne. 65% - 3* ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

To ste mali hneď povedať, že scenár sa musel prepisovať kvôli pádu dvojičiek. A to už sa začalo točiť. To sa potom nedá objektívne kritizovať. To je ako keby som vyčítal mentálne retardovanému scenáristovi, že napíše priblblý scenár....Takže som to videl znova. Zopár fórov je fajn, zopár je priemerných a potom je tu sci-fi a digitálna omáčka, ktorá im robí krovie. To isté, čo minule, film pre teenagerov, ktorí sa prišli do kina odreagovať. Po desiatich rokoch už vyzerajú niektoré triky dosť zastaralo. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Tohle je hrozně zoufalé. Veškerý vtip jedničky je pryč a ať se dvojka snažila sebevíc, nedokázala z něj rozfoukat ani jednou něco úsměvnějšího. Veškeré pokusy totiž vyzněly veskrze trapně. Prakticky jediné, co v tomhle filmu za něco stojí, je Lara Flynn Boyle a to vlastně ani ona zrovna nějak dvakrát moc nepředvádí. Přesně takhle jsou trestány pokusy vytřepat z úspěšného filmu ještě nějaký ten grošík. ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Opět pravidlo pokračování (místo pravidlo by se to mělo jmenovat prokletí) a bohužel i MIB 2 jsou slabší než jednička. Film nepůsobí vůbec celistvě a je to spíše velký shluk nápadů a skečů, které dohromady tvoří chatrně vystavěnou sci-fi zábavu. Celé to na papíře muselo vypadat šíleně, ale zfilmované ještě šíleněji a se Smithovou nechutí k pokračování trochu nechápu, proč do toho šel (tučný šek nechme stranou:)). Když se však člověk odmyslí tu neuvěřitelnou přepálenost nejen nápadů, ale i jejich provedení, jsou zde velmi vtipná místa jako je konverzace J a K na poště (J:"Pracovali jsme spolu", K:"Já nikdy nepracoval v pohřebním ústavu"). Bohužel i většina scén i příběh působí poměrně sestříhaně a urychleně hlavně v závěru, kde "K" představí další směr pro stále větší a větší pokračování... Naneštěstí větší neznamená lepší. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (29)

  • Natáčelo se od 11. června do 23. září 2001 v Kalifornii a New Yorku. (Varan)
  • Poštovní vůz je Jeep DJ-5 Dispatcher. (sator)

Súvisiace novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (viac)

Reklama

Reklama