Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vedec Alexander „Alex“ Hesse (Arnold Schwarzenegger) pracuje s veľkým zápalom v univerzitnom centre pre pôrodnosť na vývoji preparátu priaznivo ovplyvňujúceho tehotenstvo. Keď však univerzita jeho výskum zastaví, rozhodne sa s kolegom gynekológom Larrym Arbogastom (Danny DeVito), pokračovať vo výskume na vlastnú päsť a testovať liek sám na sebe. Situácia sa im však skoro vymkne z rúk a po čase sa u Alexa začnú objavovať príznaky tehotenstva! Nečakanú graviditu navyše značne komplikuje všetečný šéf univerzitného výskumu Noah Banes (Frank Langella), Arbogastova tehotná ex-manželka Angela (Pamela Reed) a nakoniec láska, ktorá vzplanie medzi Alexom a doktorkou Dianou Reddinovou (Emma Thompson), vedúcou konkurenčného projektu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (351)

Tyler odpad!

všetky recenzie používateľa

Arnold by se měl radši držet svého kopyta,i když se musí uznat,že docela slušný komediální talent prokázal v "Policajtovi ze školky".Tady to ale nefunguje,problém je už v samotném nápadu (aspoň pro mě) a scénář taky ničím neoslní.Nejvtipněji nakonec působí půllitrová kádinka,skoro naplněná Arnieho sytě oranžovou močí kvůli těhotenskému testu...No,uznejte sami - máme něco takového zapotřebí?! ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Nechali otěhotnět Arnolda, ti syčáci! Nejhorší Arnoldův počin má jméno Junior. Trapná komedie, ve které se sice sešel opět trojlístek DeVito/Schwarzenegger/Reitman, ale nic hezkého tohle spojení nepřineslo. Tenhle film je dovoleno oficiálně nenávidět. 90. léta nám sice daly Terminátora 2 nebo Pravdivé lži, ale kromě těchto skvostů Arnold nenatočil kdovíjakou hitparádu a například v tomhle filmu si se sympatiemi svých fanoušků hodně zahazardoval. 20% ()

Reklama

Deratizer 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je právě ten případ, kdy slavný akční hrdina a tvrďák si odskočí od klasických drsných rolí v akčních filmech do komediálních vod a pokusí se natočit komedii, která je trapným propadákem. On Arnold je svým způsobem herec, který se hodí do tvrďáckých akčních filmů a sluší mu dobře udělané, občasné humorné scény, kterými probouzí sympatie, ale není to herec pro vyloženou komedii, jako je tato. Není to filmový komik, je to jen akční herec. Sluší mu akční humorné hlášky. Možná by se pro tuto roli hodil např Piere Richard, ale Arnold tam prostě nepatří. Policajt ze školky či Dvojčata, to už je jiný kafe, tam se jedná o akční žánr s humornou vsuvkou a odlehčením, což je zpestřením, ale toto je fakt volovina. ()

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Nakonec jsem čekal, že Ární porodí prdelí Terminátora. To jinak nešlo. Film je to dobrej, na svou dobu fajn, na dnešní dobu sračka. Asi. Ale v hlavní roli neměl být Ární, ale třeba já, páč bych to zvesela taky odehrál, pod tričko bych si nasoukal polštářek, a pobíhal bych filmem sem tam jako debil. No za ty prachy, proč ne. No ne? A nakonec bych v přímém přenosu porodil ježka. Proti srsti. ..Nebo Danny DeVita. A tím by to dostalo šmrnc. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Mám rád poriadok. Čo je na tom zlé?“ Strašne bizarný film, oproti ktorému sú predchádzajúce Arnoldove komédie veľdiela. Som benevolentný a mám zmysel pre kuriózny wtf humor, ale tu ma mrazilo. Nápad o tehotnom mužovi sa (hlavne ku koncu) berie neskutočne vážne, vinou čoho som sa cítil ako pri pozeraní hororu. Niektoré scény a nápady fajn snová pasáž, citlivé bradavky, pozeranie romantických filmov) a Arnold je so zväčšujúcim sa bruškom pôvabný („Daj si Mozartove guľky.“). Junior je podpriemerný, ba až trápny a úchylný (?) žánrový hybrid. Navyše treba dodať, že s výnimkou Arnieho a Dannyho DeVita film trpí strašným kastingom (Emma Thompson, Frank Langella, všetci hrozní). Hoc má snímka povesť prepadáku, v kinách na celom svete to až tak zlé v skutočnosti nebolo, pri rozpočte 60 miliónov ich zarobila 108. Kino Považan NMnV 1995 ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech San Francisco a Berkeley. (Terva)

Súvisiace novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (viac)

Reklama

Reklama