Reklama

Reklama

Nick Wild, bezpečnostný poradca v Las Vegas, si zakladá na svojej profesionálnej spoľahlivosti, vnútornej rovnováhe a schopnosti vyriešiť každú situáciu. Zároveň je však závislý od hazardných hier a v blackjacku vždy prehráva. Šťastie nie je na jeho strane ani v súkromnom biznise. Mladého klienta Cyrusa učí, ako sa zbaviť strachu a prekonávať krízové situácie, bývalá priateľka Holly po požiada, aby potrestal muža, ktorý ju znásilnil a zbil takmer na smrť. Nick vykoná pomstu, ale rozzúri vplyvných gangstrov s dobrými konexiami. Násilník je totiž synom mocného šéfa miestnej mafie. Na úteku pred podsvetím a vymáhačmi dlhov ho čaká posledný súboj. Bude to jeho najvyššia hazardná hra, tentoraz so stávkou na vlastný život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (220)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to špatný. Statham opět správně tvrdý, klidný v soubojích je jako doma, nepřátelé padají jako švestky za doprovodu Country Music a potěší i velmi nevídaná forma natočení ( Pěkný slow motion, krev, přehlednost, Cool zoom a efektivnost, sice občas až moc vyumělkované a né vždy plně uvěřitelné, ale dojem to však nekazí). Potěšila mě také scéna v casíně, ale celkově filmu chybělo větší přišlápnutí na plyn,což mi nedovoluje jít výše než přes průměr. Fanoušky Stathama a jednoduché zábavy by však film urazit neměl. 65% ()

panMartin 

všetky recenzie používateľa

Velice slabé, hlavně po dějové linii. Akce nebyla vůbec špatná, ale problém je v tom, že v celém filmu jsou pouze tři scény (a to ještě dohromady na tři minuty), kdy Jason Statham přepne do úplného bojového módu. Klasická stathamovka, ale příběh stál uplně za hovno... Kdo rád Stathama, určitě se bude bavit. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Jedna z najlepších Stathamoviek, akú som v poslednej dobe videl. Perfektná réžia S. Westa dokázala navodiť výbornú atmosféru okolo záhadného chlapíka Nicka Wilda, Stathamovi táto rola neskutočne sekla. Narozdiel od klasiky filmov s týmto hercom, je tu síce málo bitiek, ale aj to málo čo tu je, je natočených s precíznou dokonalosťou, úplna lahoda akčných scén. Samozrejme, pomenej akcie ani najmenej nevadí, film si dokáže diváka získať aj slušným, gangsterským príbehom a hlavne svojou jedinečnou atmosférou. Miestami mi niektoré scény absurdne pripomenuli Sin City a chlapíka menom Marv. Jasný nadpriemer. 80/100 ()

Khumbac 

všetky recenzie používateľa

Po takových filmech jednoduše člověk zjistí, že nechat si ujít některé kinematografické "skvosty" není vůbec na škodu, ušetříte tím čas na užitečnější věci, jako třeba: promyslet nákupní seznam, ustřihnout si nehet na palci na noze(rovnou si namazat krémem tvrdou kůži na patě), vyčistit pořádně mezizubní prostor. Když budete mít hotové všechny tyto činnosti, pak stačí napsat do gůglu korsika, potom kliknout na obrázky a máte mnohem větší relax než u filmu. Na tento film zapomenete cca do tří dnů, když by jste šli na pivko tak za den. Nudná nuda. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Pri hodnotení tohto filmu budem za dobrého. Normálne týmto výtvorom dávam štandardné dve hviezdičky, ako vyjadrenie toho, že nemuseli byť nakrútené, ale spravím výnimku, pretože si určite nájde svojich divákov a istej komunite sa dokonca môže páčiť aj tým, že má aj nejakú dejovú linku. Chabú, málo invenčnú, ale má. Stathamov výkon nasvedčuje, že takéto úlohy sú šité na jeho mieru a je v nich uveriteľnejší, ako obtlstnutý Seagal, ktorý navyše deklamuje nejaké moralistické pravdy, a to s vážnou tvárou. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (8)

  • Aby sa Jason Statham (Nick Escalante) pred natáčaním dostal do formy, držal diétu, počas ktorej jedol iba špenát a hnedú ryžu. (m.a.t.o.)
  • Původní název filmu byl Heat, později byl ale snímek přejmenován na Wild Card. (Domin1359)
  • Nick vo filme jazdí na Forde Torino GT 1969. (Laslo)

Súvisiace novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (viac)

Reklama

Reklama