Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (135)

Fr 

všetky recenzie používateľa

„A TEĎ SE POJĎME BAVIT! STRÁVÍME SPOLU NĚJAKÝ ČAS A LÉPE SE POZNÁME. SPOJÍME PRÁCI A ZÁBAVU…“  Má to fajn tempo a začátek tou svojí „odlehčeností“ dost navnadí. Ta skupina je totiž taková … absurdní… Škoda, že tak, jako se stupňuje brutalita, se nestupňuje napětí. A že ubejvá i tý ironie. Ale na druhou stranu to fakt celkem odsejpá, páč vrahoun se s tím nesere a těm, co jde o kejhák, se dá i fandit.  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film vznikl podle stejnojmenné knihy, kterou v roce 2021 napsal Mats Strandberg. 2.) Thx za titule „Jakub Doležal“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď si človek zoberie tie semináre vo všeobecnosti, či už kňazské alebo aj takéto kolegiálne, tak má vzhľadom na priebeh týchto seminárov pocit, že to slovo je odvodené od slova semeno, ale nie je tomu vždy tak. Niekedy to môže skončiť riadnou sekanou, na nešťastie účastníkov však nejde o sekanú z mletého mäsa. Slasher s komediálnymi prvkami a typickými škandinávskymi prvkami, ktorý nie je v rámci zmesi žánrov výnimočný, ale nuda to nebola. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Na pomery Netflixu relatívne málo korektný slasher (v úvode sa spomenie švédska realita s množstvom gangov ktoré tupí liberálne stádo označí ako nacionalistické a rasistické, s majiteľom farmy sa chcela čestne vysporiadať iba žena a staršieho muža ktorý s nostalgiou spomína na staré časy zaujíma iba žrádlo, policajné sirény sa objavia ako vždy keď je po všetkom a psychicky labilná klitorisáčka nakoniec v sebe najde toľko sily že s prehľadom stiahne ľavou rukou kožu z temena bieleho muža kým si pravou rukou nanáša lak  Dolce Gabana na oholenú ľavú labku...) s očakávaným páchateľom aj priebehom a s prvkami komédie ktorý napokon vôbec nesklame a a fanúškov tohto žánru príjemne pohladí na utrápenej duši pretože takýchto príjemných prekvapení je čoraz menej. ()

argenson 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem nebyl na teambuildingu a koukám, že o nic nepřicházím, vypadá to jak organizovaný zábavy na rekreacích ROH. V dnešní době už je těžký vymyslet originální sérii vražd, ale tohle se docela povedlo, i když to jede podle neoriginálního schématu nesourodé skupiny lidí odříznuté od světa a tajemnýho mešuge zabijáka. Slušná kamera a místy naprosto skvěle sestříhaný. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nemusí ísť vždy o staré traumy a pomsty niečoho, čo sa stalo pred desiatkami rokov. Motivácia zabijaka je pochopiteľná a úplne jasná. Len je škoda, že sa ním nezaoberáme trochu viac. Postavy by ste najradšej zabili sami, takže chutné vraždy prídu skoro vždy vhod, našťastie hlavná ženská postava je sympaťáčka a keďže je aj final girl, tak sa vlastne o ňu ani nemusíme strachovať. Za mňa atmosféra fungovala, i keď nie je typicky hororová, ale skrátka chatky vo švédskom lese a pri jazere fungujú sami o sebe. Tvorcovia dobre poznajú trópy žánru a síce neponúkajú nič špeciálne originálne, ale v dobe, kedy je slasher skôr menšinovým subžánrom v rámci hororu, každý poctivý kúsok poteší. ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama