Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanisław je pryč a Jakub kuje pikle, jak se zbavit Anděly a shrábnout dědictví. Jan Paweł se nemůže rozhodnout, jak naloží s blížícím se pochodem za rovnoprávnost. (Netflix)

Recenzie (9)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda se polským tvůrcům povedla. Na rozdíl od předchozího dílu jsem nenarazil na hluchá místa a se svým typickým křivým úsměvem jsem sledoval, jak děj tepe do všech typických, polských předsudků. Chvílemi jsem se chechtal fakt naplno, protože odkaz na někdejší polskou televizní soutěž byl prostě dokonalý, podobně mě dostal i židovský alegorický vůz a vlastně i celý pochod (včetně jeho odpůrců). / Poučení: Ne každý může být loutkářem. 4*+ ()

Yoss 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pochod rovnosti je poľskou paródiu na všetkých netolerantných dezolátov, ktorí vyliezli v ostatnom období ako huby po daždi. Topka bol odkaz na Židov,  ktorí "ovládajú " svet alebo "Nie som rasista, ale nemám rád iné rasy." ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nad hladinou to držalo pár židovských a xenofóbnyvh vtipov, prehlad vierovyznani, handlovanie o trhovej cene zajatcov s Tatarmi. Trosku do stratena šiel celý pochod rovnosti aj Dwightove machinacie voči Jimovi a Pam. Predpokladám, že bude chcieť aby sa sestra vzdala dedičstva kvôli láske čím jemu pripadne väčší podiel. ()

Reklama

Reklama