Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Komédia
  • Dokumentárny

Recenzie (1 961)

plagát

Fallout - Konec (2024) (epizóda) 

V prvej časti uvidíme 3 príbehy hlavných postáv, sledujeme úvod k nukleárnej skaze civilizácie s prestrihom na súčasnosť. Vault sa otvára, držte si klobúky aj nosy. Seriál svojim sci-fi zasadenim určite nebude pre každého a mnohí nedopozeraju ani samotný Red wedding ...

plagát

Bastard (2023) 

Mads s minimom mimiky utiahne celý film. Usmeje sa aspoň raz? Co je tady k smichu... pravidlá hry sú jasné. Lord vždy vyhráva. Až do doby keď stretne niekoho kto nemá čo stratiť. Veľmi pekná dráma o časoch dávno minulých kde divoký západ nebol až tak ďaleko.

plagát

Neporazitelný - Série 2 (2023) (séria) 

Druhá séria je plná vzťahovych drama liniek. Očkovanie tretej série je vo vzduchu a veľa veci sa posúva na zajtra. Jeden by povedal, že sa tu toho stalo dosť málo, keby si odmyslíme všetky tie kto s kým a bez koho. Sklamaním je aj vracanie postáv ktoré boli "mŕtve ", takto sa nevracalo ani v jednotke. Potom už divák cíti, že sa hlavné tváre vrátia a všetko bude po starom.

plagát

Neporazitelný - Myslel jsem, že jste silnější (2024) (epizóda) 

Doctor Strange z wishu ukázal ako sa robí s portálmi, avšak namiesto vysvetlenia situácie ide po krku nielen Markovi ale aj jeho rodine, čo je dosť divná zápletka. Prechod realitami sa mi viac páčila v miniserii "What if... ". Sklamal ma aj Oliver, ktorý mal rýchlo rásť avšak nikam sa neposunul. Asi bolo predčasné s ním počítať. Nuž veľa vecí sa posúva na tretiu sériu...

plagát

Neporazitelný - Nikam nejdu (2024) (epizóda) 

Donald zisťuje svoju temnú minulosť a situácia je horšia než si musel. Teraz sa s ňou musí naučiť žiť. Veľmi pekné zamyslenie nad tým kým vlastne sme. Na agenta v slnecnych okuliaroch docela deep. Mark bojuje o vzťah, avšak vyzerá ze je to ťažšie ako bojovať s padouchmi. Čaká ho Spidermanovska voľba...avšak dostáva aj ďalšiu nečakanú dilemu - reason & heritage. Highlights časti bolo stretnutie s idolom na comicone.

plagát

Neporazitelný - Není to tak snadné (2024) (epizóda) 

Finále s chobotničkami je dosť drsné, nasleduje pomalšie tempo kde si lámeme hlavy nad vzťahmi a Allan prichádza s posolstvom pre Marka. Allanov vicious cycle ma ale dostal asi najviac 😁

plagát

Neporazitelný - Asi vás to překvapí (2024) (epizóda) 

Myslím, že není co vytknúť. Spájajú sa rôzne ukončené dejové linky, staré postavy prežívajú, aby pokračovali v súboji. Mark sa musí postarať o brata alebo ho dat na starosť matke. Zisťuje čo sa udialo kým bol 2 mesiace preč. Docela dosť. A do toho všetkého príde dvojitý útok Martanskych chobotniciek aj Lizard League. Sily sú rozdelené a par postáv to nepekne schyta.

plagát

Neporazitelný - Dlouho jsme se neviděli (2023) (epizóda) 

Konečne sa to rozhybava. Matka zisťuje svoju cenu a dava closure vztahu s Nolanom, nepotrebuje žiaden approval zvonku. Mark taktiež rieši vzťah s otcom Nolanom, ktorý nemal closure, a zisťujeme aj co s nim bolo doteraz. Čierny Rick tu moc nie je, Mauleri sú asi moji najobľúbenejšie postavy seriálu. Tie ich klonove hádky sú top. Messy wiring, sloppy welding, obviously the work of a clone.

plagát

Neporazitelný - Velké poslání, velké potíže (2023) (epizóda) 

Dejová linka Allena sa naďalej vezie v linkách one punch mana, najprv si pozrieme celý lore aj s víziou len aby sme zistili že je jednohubkou. Koncil ma svojho zradcu, dokáže prežiť? Terapia matky bola zaujímavá linka , až dramatická, akoby z iného seriálu. A napokon prvý deň na collage.

plagát

Neporazitelný - Zhruba za šest hodin mě ryba připraví o věneček (2023) (epizóda) 

Filler hneď v druhej časti čakal asi málokto. Veľa sa tu toho nestalo, až na súboj s deep dwellerom v ríši Atlantis. Malo to trošku one punch man vibe (deep sea king). Mark ináč berie side questy kým sa všetko naďalej rozpadá. Organizácia si ukladá zranujuci ultrazvuk do budúcna. You know, you never know...