Reklama

Reklama

Epizódy(7)

V tomto seriálovom prequeli k filmom Macík sa píše rok 1993 a chvíľa slávy macíka Teda (Seth MacFarlane) už pominula. Teraz žije doma vo Framinghame v štáte Massachusetts so svojím najlepším priateľom, 16-ročným Johnom Bennettom (Max Burkholder), spolu s Johnovými rodičmi Mattym a Susan (Scott Grimes a Alanna Ubach) a sesternicou Blaire (Giorgia Whigham). Ted môže mať na Johna mizerný vplyv, no na konci dňa je to rovnako verný kamarát, ktorý je ochotný pre priateľstvo urobiť čokoľvek. (SkyShowtime)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (34)

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Původní komedie mám obě rád, byť jde o ten klasický americký humor, ale protože Méďa se podařil MacFarleonovi jako nic jiného v kariéře, těšil jsem se i na pochopitelně levnější projekt, co ale sází na tak bizarní situace, že jsem se tu u většiny epizod bavil víc než za dlouhou dobu nikde jinde. Oznámená druhá řada mi udělala radost. Jo a Max Burkholder mi upřímně k Tedovi sedí i víc než Mark Wahlberg. [viděno na SkyShowtime] ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

No do určitej miery je to za mňa fail. Nie taký zlý, aby som to úplne zatracoval, ale s pôvodnými filmami má tento  veľmi málo spoločné. Skôr sa jedná o akýsi hybrid Family guya, American Dada, Orvillu a až v poslednom rade Teda. Hodnotová vec so samostatnými príbehmi, bez citeľnej príbehovej štruktrúry, ktorá pokulháva takmer v každom aspekte. Na dobu v ktorej sa to odohráva je to príliš woke, archetypy sú príliš skostnatené a v iných seriáloch zobrazené aj lepšie ( už len taký krok za krokom). To ale neznamená, že to neodsýpa a že to nemá pár svetlých momentov. Ale očakával som, že to bude podstatne lepšie. Takže okej a ak bude druhá séria tak asi porozmýšľam či sa do nej pustím. Z takýchto vecí som už asi vyrástol. ()

Reklama

William_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

1. série: Nikdo od tohoto moc nečekal a nakonec jsme dostali parádní porci 7 dílů plných svérázného humoru v režii (i s hlasem) Setha MacFarlanea. Musím říct že je to můj šálek čaje, a tak se může zdát, že je mé hodnocení nadhodnocené, ale konečně jsme se dočkali nekorektního humoru v době, kdy je zakázáno dělat si srandu z čehokoliv. Moc tomuto projektu držím palce, oba filmy jsem si brutálně užil a jsem za tento seriál rád. Jsem zvědavý na 2. sérii a klidně by mohla mít více dílů, ale kvalita ať zůstane stejná. MOC DOPORUČUJU! ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

No, musím sa priznať že som to čakal teda ďaleko lepšie, pričom tento sitkom, alebo ako by som to nazval, ani z ďaleka nedosahuje kvalít celovečerných filmov s Wahlbergom. Ono nie, že by sa nato vyslovene zle pozeralo, no humor ako taký dokáže prakticky baviť len okamihovo, keďže je prevažne vyskladaný na vulgarizmoch a miestami tak nejak trápnych inscenačných vsuvkách, ktoré nedokážu naplniť očakávania. Klamal by som, keby napíšem, že to nemá aj svetlé chvíľky, no mne samotný humor a celkovo príbeh ako taký, prišiel trošku márny, priam silený. “Teda” mám veľmi rád no v kombinácii s takouto hereckou osádkou, to skrátka sám utiahnuť nedokáže. Priemer, a to ešte aj bohapustý. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Né tak dobré jak první dva filmy, ale vzhledem k tomu, že je komediální mrtvo, tak je to víc než slušná zábava, která fanoušky Teda určitě neurazí. Přesun Teda do školy je fajn nápad, opět tu hulí, všechny fuckuje a vypouští moudra a je to opět správně nekorektní, co se týká rasismu, politiky a LGBT. Velmi vtipná mi přišla postava otce, to byl fakt správný buran, který tomu všemu dávál pěkný šmrnc ( oživlý náklaďák neměl chybu). Samotné finále, kde Tedův nejlepší kamarád by rád přišel o panictví je vyloženě k posrání. Hodně mi to připomíná komedie 10-15 let zpět, takže jsem si to velmi užíval a má to také trochu nádech Sitcomu.  Myslím, že nešlápne nikdo vedle. 75% ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (22)

  • Na konci epizody John (Max Burkholder) „tahá“ z bongu. Avšak ve skutečnosti netahá a v bongu se nenachází žádný kouř, který by inhaloval. (Pito126)

Reklama

Reklama