Reklama

Reklama

Those About to Die


Betrayal (E05)

(epizóda)
USA, 2024, 51 min

Tvorcovia:

Robert Rodat

Predloha:

Daniel P. Mannix (kniha)

Scenár:

Alex Carmedelle

Hudba:

Andrea Farri

Hrajú:

Anthony Hopkins, Iwan Rheon, Sara Martins, Tom Hughes, Rupert Penry-Jones, Gabriella Pession, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Dimitri Leonidas, Jojo Macari, Felix Lampert, Mia McGovern Zaini (viac)
(ďalšie profesie)

Recenzie (2)

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Díky tomu, že se nic neděje začínám vnímat propagandu pod povrchem (jako vážně se vše musí točit okolo ropuchy a její dokonalosti? Umí číst - bílej Říman ne? je brilantní stratég a vyjednávač…) 1/2 epizody proč a doslova nic se neděje. Zrovna koukám na debatu nějakých dvou exotů co jsem doposavad v seriálu neviděl o kokotinách… jako další postava, které se budeme věnovat? Opět za pozornost stojí jen posledních 10 minut (kdy jsem se konečně dočkal). ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Priemerna epizoda o "uzasnej sile materskej lasky". Epizode vsak uznavam, ze suboj v zavere nebol uplne prvplanovy, kde by azda David porazil Goliasa, len s davkou stastia a nespravili z toho bajku. Par zaberov v zavere a otrasy na mna posobili obcas uveritelne a obcas ako silne nepodarene CGI. I vas prekvapila Tenax-ova "krehkost" a "zhovorcivost". Chalanisko zoceleny ulicou mi tak nepripada, ale toz...matkino "planuce srdce" v nom urcite "zazalo  ten uhlik krehkej muzskej duse pod nanosom bezskrupulozneho exota". :) Slabsi priemer.  45% ()

Reklama

Reklama