Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vydajte sa na neuveriteľnú cestu s malým mravcom, ktorý hľadá odvážnych bojovníkov, aby mu pomohli ochrániť jeho domov pred zlými kobylkami. Keď namiesto toho narazí na bzučiaci súbor cirkusových chrobákov, jediná nádej na víťazstvo spočíva v priateľstve a v úžasnej sile fantázie. (Disney+)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (302)

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Já rád Pixar, snad první animovaný film na kterém jsem byl v kině a mam takový pocit, že dokonce se školou. Jo Flik se mi líbil a jeho kámoši z cirkusu byly taky skvělý. Dokonce jsem pak i pařil hru, takže to musí být jasné plné . I po letech to pro mě má kouzlo. I když musim objektivně uznat, že pixarovky byly i lepší ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Tušil som, že latku, ktorú Pixar nasadil animákom Toy Story už ťažko niečo iné prekoná a tušil som správne. Ich ďalší film Život chrobáka je síce veľmi príjemnou záležitosťou, no pravdepodobne je to ich najslabší. Čo povedať, ako vždy dokonalá animácia, milá atmosféra, príjemné vtipy... Stále je však mnoho animákov, ktoré by som si pozrel oveľa radšej. ()

Reklama

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Pixar (jako obvykle) v plné parádě. Dnes už je animace lehce zastaralá, ale na rok 1998? Neskutečná věc. Krásné detaily minimalistického díla, které by ve výsledku mohla zničit jedna neopatrná bota, jsou dechberoucí a i příběh tradičně nezaostává. Není to sice jeden z klenotů Pixaru, ale 5 * si pořád zaslouží. 90% ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tech slabsich pixarovskejch animaku, coz je taky trochu dany tim, ze ve stejnym roce vzniknul Mravenec Z a ten se mi libi vic. Coz ale neznamena, ze by tohle byl nejakej prusvih, to urcite ne. Sice nenabizi buhvijak originalni namet a dneska uz animace pusobi trochu jednoduchym dojmem, ale narozdil od novejsich pixarovek se nesnazi nijak vyrazne poucovat a je to spis proste zabava, kolikrat navic prijemne akcni a s povedenou hudbou a zvukama. Proste takova nenarocna a zabavna animovana blbost. ()

DJ Rocco iNc 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia úspešná Pixarovská rozprávka. Celkom zaujímavý dej a aj postavičky (mravce), ktoré bojovali o svoju slobodu. Pobavil som sa pri tejto rozprávke a najmä pri mravcovi Flikovi. Malý, zbabelý no vynaliezavý mravec, ktorý neskôr v sebe objaví hrdinu a získa priazeň svojej dávno vytúženej lásky. Spolu so svojimi cirkusovými kamarátmi zachránia mravenisko a žijú šťastne až do smrti. Mohlo by sa tvoriť viacero takýchto rozprávok. ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (34)

  • Na krabicích, z nichž je složeno město, jsou napsána jména dětí autorů filmu. Například JuJu's Litter nebo Hannah's Bananas. (D3VIL)
  • V začiatkoch výroby sa uvažovalo o názvoch "Army Ants" alebo "The Ant and the Grasshopper". (Greenpeacak)

Reklama

Reklama