Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrick Swayze v úlohe Daltona sa predstavuje v roli, v ktorej má šancu dokázať divákovi, že je nielen skvelý tanečník, ale aj veľmi schopný bojovník. Dalton je legendárny vyhadzovač, ktorý prichádza do mestečka Jasper v Missouri zo zvláštneho dôvodu - nastoliť poriadok v nebezpečnom Double Deuce bare. Tým, ako sa postupne zastavuje barových bitkárov, gangstrov a najatých vrahov, privoláva na seba hnev ich zamestnávateľa, notoricky známeho vydierača Brada Wesleyho. Obyvatelia mesta žijú v strachu, ale Dalton je odhodlaný bojovať. Stretáva sa s Weleovými kumpánmi v jednom znamenitom súboji za druhým, ale keď mu to vracajú stále krutejším spôsobom, uvedomí si, že sa musí postaviť samotnému mafiánskemu bossovi v rozhodujúcom súboji na život a na smrť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (168)

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Těžko uvěřit, že lidstvo udělalo minimálně v oblasti kinematografie za těch cca 25 let tak obrovský posun kupředu nejen z hlediska technické stránky, ale i fundamentální. Jakkoliv totiž tenhle počin budete brát, vždy se budete jen smát a nevěřícně kroutit hlavou. Není to komedie, není to pořádný akčňák, motivace postav nechápete a jednání hlavních hrdinů rovněž ne. Není to ani cool ulítlý biják, který by měl image a dramaturgii neřešil. Je to neskutečná blitka s několika solidními akčními scénami. Pryč od toho. Jedině z nostalgie - Patrick Swayze tady byl ve formě. ()

bruceman7 

všetky recenzie používateľa

První půlka áčko, druhá část béčko a to dost festové (hlavně ten konec, ten mě dostal - s tou policií to v Americe není zas tak horký, minimálně celej film se po potocích krve ukážou až na konci). Ale je v tom dobrá muzika (kapela v baru) a i ty rvačky jsou celkem zábavný.No, s odstupem a přivřenýma očima dávám 60% ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Jeden zo zlatých osemdesiatkových béčkových filmíkov. Swayze tu hrá nepremožiteľného vyhadzovača, ktorý sa presunie do malomesta a robí poriadky aj tam, kde by to človek od neho nečakal. Je to však sympaťák, v pozadí hrá super hudba, je to fajnové malomestečko a jednoducho tu všetko hrá tak akurát do karát k tomu, aby to bol viac ako len pohodový sympatický trilerík. Videl som to viackrát a už nejakú tú dobu dozadu, ale doteraz to unikalo mojej pozornosti pri komentároch, ako obrovské množstvo snímkov, ktoré som za život videl a nekomentoval ani nehodnotil. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Solídna jazda s Swayzem. Je to béčkové osemdesiatkové, ale celkom mi to sadlo. Je jasné, Patrick nie je majster bojových umení a v súbojom vyzerá občas, diplomaticky povedané, nedôverihodne. Ale to nevadí. Lebo sa snaží. A snaží sa aj kopať. Napríklad jeho súboj Teugueom vyzerá veľmi solídne. Dnes by už takáto choreografia a nedôverihodné roundhouse kicky neobstály. Ale v tej dobe to muselo byť solídne predstavenie. 70% ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

V paměti mi to uvízlo jako povedený akční nářez. Paměť je, jak se zdá, poněkud ošidná. Prostá béčková historka, několik hospodských rvaček, poněkud toporný všeuměl Swayze a úsměvné potřásání osmdesátkově načesanými hřívami. Nostalgicky mě to pobavilo a uvolněný ranař Sam Elliott neměl chybu, laťku v základní výšce průměru to však překonat nedokázalo. ()

Galéria (120)

Zaujímavosti (17)

  • Auta, kterými jezdí James Dalton (Patrick Swayze), jsou Buick Riviera 1965 a Mercedes-Benz 560 SEC. (kostak)
  • Když se Dalton (Patrick Swayze) v Double Deuce poprvé staví na své obvyklé místo v rohu baru, můžeme na dřevěném sloupku za ním vidět vyřezaný nápis „Buddy's Corner“ („Buddyho roh“), což je odkaz na Swayzeho civilní přezdívku Buddy. (ledzepfan)
  • V malé roli ve scéně z baru se objevuje virtuózní bluesový kytarista a zpěvák Jeff Healey. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (viac)

Sequely od Sony

Sequely od Sony

13.07.2005

V Sony Pictures sa pomaly trhá neveľké vrece, z ktorého sa na nás v najbližších rokoch vysypú hneď tri pokračovania k známym filmom. Začnime najmenej zaujímavým - ROAD HOUSE 2: LAST CALL, ktorý bude… (viac)

Reklama

Reklama