Reklama

Reklama

VOD (1)

Juan, Oscar a Franco sú traja bratia, ktorí majú ešte jednu sestru Libiu. Tá je mladá, krásna a zamilovaná do bohatého Bernarda Elizonda, ktorý je o mnoho rokov starší ako ona. Libia otehotnie, ale Bernardo má nehodu na koni a umiera. Zdrvené dievča sa dozvedá, že Bernardo bol ženatý a mal tri dcéry a spácha samovraždu. Jej bratia chcú pomstiť sestrinu smrť a vydávajú sa do domu rodiny Elizondovcov. Tam stretnú tri krásne sestry - Jimenu, Saritu a Normu. Norma je vydatá, ale jej manželstvo s Fernandom nie je šťastné. Bratia plánujú pomstu, nechajú sa zamestnať v dome Elizondovcov Ale čo sa stane, keď sa do krásnych sestier zamilujú?
Epický príbeh lásky, vášne a pomsty, ktorý uchvátil svet, je späť. V prvej sérii bol plán pomsty bratov Reyesovcov rodine Elizondovcov zmarený, lebo sa zamilovali do sestier Elizondových a stali sa jednou rodinou. O dvadsať rokov neskôr patria k najvplyvnejším rodinám v meste San Marcos, no ich pokoj sa začne rúcať, keď sa synovia Juana Reyesa a Normy Elizondovej - Erick a León, stanú hlavnými podozrivými zo zločinu. Napätie sa stupňuje, keď čelia starým a novým rivalom, skúmajú nové šance v láske a stretávajú sa s rôznymi výzvami, ktoré skúšajú puto, ktoré ich spája. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (70)

Emmmalie 

všetky recenzie používateľa

Poznáte ten pocit keď máte na filmy a seriály naozaj vyberaný vkus a potom vám prirastie k srdcu takýto brak? Ano, presne to sa stalo mne. Skrytú vášeň som videla prvýkrát ako 8 ročné dieťa a od vtedy sa mi to páčilo... Teraz si už len každý rok v repríze opakujem svoju nostalgiu a hľadám v tomto seriály hlbší princíp, ktorý na počudovanie niekedy nájdem. Každopádne si myslím, že táto telenovela je jedna z najlepších aké boli natočené, nemá až tak typický a ohraný dej ako ostatné a keby mám hodnotiť len podla sympatií dám jej 5* ale keďže som trochu realistka dávam 4*. Avšak s komentárom MILUJEM TENTO SERIÁL A VŽDY BUDEM , nech má aj desiatu reprízu na dome. Cmuk :) ()

Pharao20 

všetky recenzie používateľa

Telenovela ktorú niektorí nenávidia niektorí milujú ale všetci ju pozerali. Ja si na ňu pamätám dobre pretože ma do života naučila niekoľko dôležitých vecí:  * Pokiaľ ide o dôležité informácie svojim blízkym ich zásadne zatajujeme a klameme tak dlho ako je to len možné aby keď sa ich dozvedia, sme sa mohli kvalitne pohádať a okoreniť si tak svoj život * Pracovať tvrdo je v živote dôležité ale finančný blahobyt vám zaručí len ak sa oženíte so starou boháčkou  * Keď mi chlap ako hora dá pár krát päsťou do tváre nemusím sa báť že by to akokoľvek negatívne ovplyvnilo môj výzor. Pri väčšom výprasku môžem mať jednu modrinu alebo škrabanček ale tie mi do ďalšieho dňa bez následkov zmiznú  * Ako slúžku si treba najať vždy len ženu ktorá nemá vlastnú rodinu ani život a teda môže ťahať 24-ky non stop až kým sa nerozhodnem ju vyraziť * Invalidných členov rodiny v dome bez akýchkoľvek bezbariérových prístupov ubytujeme zásadne na poschodí * Keď mi žena povie menšiu či väčšiu urážku treba jej dať facku s poriadnym náprahom a potom jej kázať o morálke * Keď si otvorím bar so živou hudbou stačí keď budú celé roky dookola hrať tie isté 4 pesničky, ľudia sa budú stále rovnako baviť. Pred každým večerom ale treba vždy robiť generálku * Keď sa ma niekto pokúsi zabiť, potom neskôr aj polku mojej rodiny, môžem mu povedať aj naozaj drsné slová. napr. si obyčajný zločinec * Je úplne v poriadku keď si policajti prídu pre 50 kilovú ženu podozrivú z vraždy a ona na nich začne kričať že urážajú jej dobrý pôvod, následne ich zbije a odídu so slzami na krajíčku  *Keď ma zločinci väznia vo vlastnom dome plnom funkčných telefónov a nechávajú ma aj samého v izbe, v žiadnom prípade nesmiem zavolať žiadnu pomoc. Namiesto toho plačem do vankúša, nechávam sa trýzniť a prosím panenku Máriu o prepáčenie *Keď sa niekto ťažko zraní a nejaví známky života prídem k nemu, niekoľko minút nariekam, potom zavolám všetkých čo sú nablízku, spolu nariekame a diskutujeme ako sa to mohlo stať. po pol hodine eventuálne začneme zvažovať že zavoláme sanitku  btw. ak je polícia v Kolumbii tak blbá jak v tomto seriáli, tak sa vôbec nečudujem že sa tam drogovému biznisu tak darí ()

Reklama

Alexandre 

všetky recenzie používateľa

Telenovely nemám dvakrát v oblibě, ale zároveň proti nim nemám a někdy se rád kouknu a musím se přiznat, že sledovat Pasion de gavilanes mě docela bavilo. Nejsem ten typ, kterýmu by stačilo zkouknout jeden díl a honem to jít zkritizovat, viděl jsem jich poměrně hodně a dávám silné 3 * za krásnou hudbu, velmi sympatické obsazení (i nesympatické do rolí záporáků), prostředí a samotný příběh. I když místy skřípal scénář, tak všechny klady téhle telenovely ho přebíjely. 65% ()

fiLLthe3DD 

všetky recenzie používateľa

Tato novela disponuje sympatickým hereckým obsazením, nádhernými lokacemi (kolumbijské městečko Villa de Leyva je zkrátka okouzlující), pěknými písničkami a i vcelku zajímavou zápletkou - proto i chápu (a plně respektuji) skutečnost, že si příběh bratrů Reyesových celosvětově získal tak obrovskou popularitu (narozdíl od s*ačkoidní Hříšné lásky , jejíž popularita je mi dodnes velkou záhadou)... Mne však tohle melodrama okořeněné komediálními prvky nikdy nechytlo a nikdy jsem u něj nevydržel víc jak deset epizod... Ze zvědavosti jsem se však podíval na pokračování po devatenácti letech z r. 2022, které bylo roku 2023 opatřeno slovenským dabingem a přiznávám, že mně druhá série (trailer zde) docela chytla ! Dle mého se jedná o fajnovou podívanou, která nabízí jak sympatické postavy, tak i kvalitní vizuál - nemluvě o soundtracku, jehož písně jsou nesmírně chytlavé :) Navíc divák ani nemusí vidět sérii první , aby se v „ději" orientoval. Pokoukání je to příjemné :) PS. Zajímalo by mě, jak se pokračování líbí těm, kteří na verzi z let 2003-2004 nedají dopustit PPS. Zatímco v „jedničce" byla barová zpěvačka Rosario Montes vedlejší postavou, tak v novém pokračování je de facto ona tou hlavní hrdinkou. ()

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

Keď to človek vníma ako telenovelu a neočakáva nejaké veľdielo, tak sa dojem zlepší. Keď som to ako mála pozerala, tak som vnímala len atraktivitu hercov a herečiek, soundtrack, nespočítateľný sentiment, gýč, plač, intrigy, zrady a počítaný happy-end. Ale keď som si to znovu pozrela ako dospelá, tak som začala vnímať aj to, ako sú tie vzťahy toxické - hrozne veľa hlavne psychického týrania, nestíhala som počítať gaslighting, ale takisto aj fyzického. Beriem to ako dobrý materiál na štúdium vzťahov. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (16)

  • Všechny písně, které v baru zpívá Rosario Montes (Zharick León), ve skutečnosti nazpívala Angela Maria Forero. (..Lucas..)
  • V Argentíne sa seriál stal najsledovanejšou zahraničnou telenovelou v histórii krajiny až do súčasnosti. V roku 2005 si ju každý deň pozrelo okolo 30 miliónov ľudí a keď sa vysielala nová časť, krajina bola doslova paralyzovaná, keďže celková populácia Argentíny vtedy predstavovala cca 39 miliónov. (Arsenal83)
  • Jedná sa o remake telenovely Las aguas mansas (1994). V novšom spracovaní si zahral Juas Sebastan Aragón (Armando Navarro), ktorý v pôvodnej verzii hral úlohu Oscara Reyesa. (corona)

Reklama

Reklama