Reklama

Reklama

VOD (1)

Juan, Oscar a Franco sú traja bratia, ktorí majú ešte jednu sestru Libiu. Tá je mladá, krásna a zamilovaná do bohatého Bernarda Elizonda, ktorý je o mnoho rokov starší ako ona. Libia otehotnie, ale Bernardo má nehodu na koni a umiera. Zdrvené dievča sa dozvedá, že Bernardo bol ženatý a mal tri dcéry a spácha samovraždu. Jej bratia chcú pomstiť sestrinu smrť a vydávajú sa do domu rodiny Elizondovcov. Tam stretnú tri krásne sestry - Jimenu, Saritu a Normu. Norma je vydatá, ale jej manželstvo s Fernandom nie je šťastné. Bratia plánujú pomstu, nechajú sa zamestnať v dome Elizondovcov Ale čo sa stane, keď sa do krásnych sestier zamilujú?
Epický príbeh lásky, vášne a pomsty, ktorý uchvátil svet, je späť. V prvej sérii bol plán pomsty bratov Reyesovcov rodine Elizondovcov zmarený, lebo sa zamilovali do sestier Elizondových a stali sa jednou rodinou. O dvadsať rokov neskôr patria k najvplyvnejším rodinám v meste San Marcos, no ich pokoj sa začne rúcať, keď sa synovia Juana Reyesa a Normy Elizondovej - Erick a León, stanú hlavnými podozrivými zo zločinu. Napätie sa stupňuje, keď čelia starým a novým rivalom, skúmajú nové šance v láske a stretávajú sa s rôznymi výzvami, ktoré skúšajú puto, ktoré ich spája. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (70)

wdc 

všetky recenzie používateľa

Tak 30% obsahu jsou intriky a zlo, 30% více-méně nuda a 40% jsou docela příjemné. Je potřeba mít možnost přetáčet. Jsou tam vlastně tři zamilované páry (což je dobré, protože je na co koukat) sympatických a hezkých mladých lidí, které se asi 3x pohádají a jen asi 1-2x rozejdou, což je na takto dlouhou telenovelu dobré. Pokud sledujete telenovely, tak tato není vůbec špatná, možná i trochu nadprůměr. ()

Dr.Miku 

všetky recenzie používateľa

Brané s nadsázkou, pretože inak telenovely brať ani nemôžeme, však? Je veľmi vtipné ako polovica hodnotiacich dala odpad (asi dúfali v Oscarovú hlboko korektnú drámu) a druhá sa stotožňuje s názorom, že ide o najlepšiu telenovelu. Skrytá vášen je moja najobľúbenejšia telenovela , ktorá má v sebe obrovskú dávku vtipu a dovolím si tvrdiť aj sarkazmu a irónie, často sme svedkami zosmiešnenia postáv v odľahčenom duchu, čo dodáva seriálu na komickosti, a to často v tomto type žánru chýba, všetko je brané akosi seriózne, ale toto je pravá výnimka. Ďalšie nezanedbateľné pozitívum sú samozrejme nezabudnuteľné piesne a herci/herečky, na ktorých sa príjemne pozerá a sú neskutočne sympatickí, svoju rolu hrajú proste dobre. Každá postava v seriáli je špecifická a každý si nájde tú svoju, či už pritepleného Leandra, neznesiteľného tučka Benita, pozitívnu Ruth alebo spontánnu Pepitu. Hlavná zápletka, ktorá je klišoidným klišé - tri sestry+traja bratia - tú hravo dokážem odpustiť, pretože aj to beriem ako čistú paródiu na svoj žáner. Keď som sa nedávno dozvedela, že je seriál na Netflixe s originálnym dabingom tak mi srdce poskočilo :D ps: RIP Juanova kamioneta ()

Reklama

aliajas 

všetky recenzie používateľa

No dobre, áno, je to telenovela. No a čo. Keď si odmyslím všetky tie časti, ktoré som nevidela a ani mi nechýbali, tak tam bolo pár scén, ktoré sa mi páčili č na ktorých som sa nasmiala. Hlavne niekde v druhej polovici... No a určite treba vynechať niekoľko posledných častí. Zbytočné. Ale je to telenovela, tak čo ste čakali? :-p ()

BogacCc 

všetky recenzie používateľa

Ja si nemôžem pomôcť, ale mňa táto telenovela fakt bavila (ako jediná). Momentálne to chodí opäť v TV a keď mám čas, rád si to pozriem. Nádherné herečky, skvelá hudba a sympatickè prostredie. Možno budem za teplèho, ale ja dávam 5*. Je to spomienka na moje mladučkè roky. Vždy si to rád pozriem a zaspomínam .... 95 percent.. nemôžem si pomôcť... ()

Ex_Machina 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál plný latino krások a latino loverov v latino vidieckom prostredí má niečo do seba. Je to už 20 rokov od natočenia a pár krát to reprízovali, ale tá atmosféra v ňom  je v niečom výnimočná. Herecké výkony nič moc a dej občas tiež nie, ale ako celok to funguje. Každá postava je svojská s vlastným charakterom a záporákov je tu až príliš, preto sa stále niečo deje. Motív lásky a pomsty môžeme nájsť v každom diele a o napätie a dokonca aj vážne scény tu nie je núdza. Má to množstvo nepochopiteľných zvratov a trápnych zápletiek, ale ako inak vyplniť 188 častí tejto telenovely. A tá Dana Garcia. Bol som do nej zaľubený. A ešte asi stále som. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (16)

  • Všechny písně, které v baru zpívá Rosario Montes (Zharick León), ve skutečnosti nazpívala Angela Maria Forero. (..Lucas..)
  • Španielska symbolika hovorí, že krahulec je démon bojujúci proti zlu. V originálnom názve – Pasión de gavilanes – slovo "gavilanes" znamená krahulec. (Arsenal83)
  • Vzhledem k nízké sledovanosti 2. série (2022) se stanice Telemundo rozhodla vystřihnout některé scény a novelu zkrátit na 71 epizod. V některých zemích (např. na Slovensku) se však 2. série vysílala ve své plnohodnotné verzi čítající 82 epizod. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama