Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ellen Brody (Lorraine Garyová) stále žije v prímorskom mestečku Amity aj po smrti svojho manžela Martina. V mestečku vládne predvianočná atmosféra a Ellen Brodyová spolu so synom Seanom (Mitchell Anderson) chystajú oslavu. Sean, člen miestneho policajného zboru, je však neplánovane odvolaný k porušenej bóji na mori neďaleko prístavu. Keď sa vyberie na more, aby vec prešetril, napadne ho obrovský biely žralok a Sean útok neprežije. Ellen sa nevie spamätať zo šoku a prijme pozvanie svojho druhého syna Michaela (Lance Guest) a jeho ženy Carly (Karen Youngová), aby sa odsťahovala k nim na Bahamy. Michael však čoskoro zistí, že nebezpečný žralok sa presťahoval tiež. Zaútočil na Michaela a jeho kamaráta Jakea, a neskôr aj na Michaelovu dcéru Theu, ktorá sa s kamarátkami plavila pri pobreží. Carla zúri, že ju Michael neinformoval o žralokovi, ale Michael s Jakeom to zatajili zámerne, aby nerozrušili Ellen a nezbabrali jej pobyt na Bahamách. Napriek tomu sa to Ellen dozvie a je presvedčená, že žralok cieľavedome prenasleduje jej rodinu. Preto sa na Michaelovej lodi vyberie na samostatnú misiu s cieľom zabiť žraloka. Podarí sa Michaelovi, Hoagieovi a Jakeovi nájsť Ellen skôr, ako sa stane obeťou žraloka...? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (239)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Ja ten dom Michaelovi Cainovi doprajem. Film má síce nábeh na ešte väčšiu stupiditu ako tretí diel (a to je čo povedať!), no ostáva len pri zbožných prianiach. Dej o žralokoch cez celý svet prenasledujúcich ženu hlavného hrdinu z prvého filmu je geniálny, ale spracovanie je nudné. No za originalitu (a zjavnú absenciu súdnosti a zdravého rozumu) tvorcov a za úprimnosť Michaela Caina o jeho motivácii hrať v tomto filme si to zaslúži jednu hviezdičku. ()

K.I.N.G. 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, tak je fakt, že i žraloci ve filmu Příběh žraloka vypadali věrohodněji a nebezpečněji, ale je to poměrně zábavné, i když nevěřím tomu, že by měl někdo důvod se k tomu ještě někdy vracet. Je to blbost, ale příjemná a bez sebemenších problémů jsem se prokousal celým příběhem s celkem spokojeným úsměvem na tváři, čekal jsem to daleko horší. Znám daleko větší sračky, toto ujde. 20% ()

Reklama

Rakosnicek77 

všetky recenzie používateľa

To jsem takhle minulou sobotu ve 3 hodiny ráno psal hodnocení na čelisti 3 a nevěřil vlastním očím, co jsem to vlastně viděl. Z čirého milosrdenství, jsem film neodeslal do věčných odpadních stok a rychle na ten hnus zapomněl. No a přišlo dnešní ráno, já si opět dělal to svoje a jen v údivu sledoval, že se na obrazovku hrne 4 pokračování, téhle už celkem trapné žraločí ságy. Co říct? Myslím, že to snad ani nebudu komentovat a neučinkovat tam Michael Caine, tak už tam ta žumpa byla. Tenhle oploutvený červotoč, požírající celé lodě, už totiž nebyl ani děsivý a bohužel ani zábavný! Byla to už prachsprostá trapárna!!! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film, kde si prajete, aby tú trafenú herečku ten gumený žralok konečne zožral. Ešte aj na osemdesiate roky také trápne triky, že zatvárate oči nie zo strachu, ale zo studu z predvedených výkonov. Inak Lorraine Gary bola čírou náhodou vydatá za riaditeľa MCA Inc. and Universal Studios, takže vieme, akými hereckými "kvalitami" sa dostala k role. ()

drackula odpad!

všetky recenzie používateľa

S kultovou jednotkou a pozerateľnou dvojkou už nemá toto pokračovanie absolútne nič spoločné. S tretím dielom je tu iba podobná miera zostupu kvality. Dobrý totiž ostal iba ústredný hudobný motív, vcelku sa podarili úvodné titulky a posledným svetlým momentom bola fotka zosnulého šéfa polície Brodyho /žial aj v reále zosnulého Roya Scheidera/. Inak ide o neuveriteľný nelogický guláš, plný nezmyslov, absurdít, ktorí postráda myšlienku a o atmosfére sa v tomto prípade ani nedá hovoriť. Je pre mňa záhadou ako pre tento film ukecali inak sympatického Michaela Caina, avšak jeho vystupovanie tento film určite nezachránilo. 10 % ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (12)

  • Poslední film Lorraine Gary (Ellen Brodyová). (Karlos80)
  • Jedná se o jediný film série, ve kterém se nevyskytují záběry skutečných živých žraloků. (Žralok)

Reklama

Reklama