Reklama

Reklama

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (123)

Baroque 

všetky recenzie používateľa

keď ste mali niekedy zlomené srdce, a často veľmi, donúti vás to k slzám. sám som si toho veľa odtrpel. možno som to nemal pozerať, ale nedalo mi. prečo niekedy nevypustiť z klietky tú patetizovanú melodrámu. len to musíte vydržať. niečo ako Môj život, ktorý je ale značne podarenejším dielom. ale neurazí. 65%, ale dám za ****, lebo niekedy človek uverí v lásku. p.s. vážte si lásku, pestujte ju, opatrujte, ak sa s ňou deje niečo zlé, liečte ju. čo by sme bez nej boli. ()

tomtomtoma 

všetky recenzie používateľa

Romantický film nabitý romantismem, mělký svým obsahem a s tragickým koncem. Boháč, restauratér a děvkař Will Keane (Richard Gere) narazí na ostýchavý půvab mladinké Charlotty (půvabná Winona Ryder). A protože je stále ještě z velké části rozjíveným dítětem a chová se nepředvídaně, tak se Will snad poprvé ve svém životě zamiluje. Navíc naváže vztah se svou už dospělou dcerou Lisou (Vera Farmiga). Pak je chvilkový marný boj o záchranu života, po kterém naštěstí už je konec. A tak je jedině ironické, že poprvé zamilovaný proutník svou lásku ztrácí velmi brzy. ()

Reklama

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

Je to taká dosť gýčovitá romanca, s množstvom záberov so zapadajúcim slnkom, s veľmi naivnou zápletkou a dialógmi a so silne slzopudnými scénami. Napriek všetkému sa na film pozerá celkom fajn, najmä vďaka okúzľujúcej Winone Ryder. Richard Gere tu celkom ujde, hoci nie som veľkým priaznivcom jeho herectva. Dobre obsadené sú aj niektoré vedľajšie roly, ako dcéra (Vera Farmiga), či chirurg (J.K. Simmons). Naopak obsadenie roly priateľa (Anthony LaPaglia), bolo šliapnutím do ..., pardon, vedľa. Ale treba dodať, že celá jeho postava je napísaná dosť stupídne, je priam stelesnením klišé. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

2* je možno málo, ale z môjho pohľadu si to asi viac nezaslúži. Film má slabý dej, ledva priemerných hercov až na Winonu Ryder, ale tá sa mi páči v každom filme. Je to zdĺhavé, miestami veľmi nudné. Pár záberov je podarených, no to film nezachraňuje. Ešte, že som bol dobre vyspatý, inak by som pri tom asi zachrápal. Radím nepúšťať si film večer a hlavne ak sa vám chce spať. 46% ()

HankCreo

všetky recenzie používateľa

RG se rozhodně nehodí na proutníka. Zlatý Pretty Woman. Příběh mě štve už od začátku. Winona taky nehraje dobře nemocnou, i když je k posrání krásná. Na začátek chce, aby udělala klobouk a když hi udělá, pozve ji RG na párty a co udělá ona? Nevezme si ho! Pak jí Richard vezme bruslit a nutí ji víc a víc a to je konec nejen s ni, ale i s filmem. No tak to je debil???? PostScriptum: vážně to má hrát na city? Možná vztek? Nevim ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama