Reklama

Reklama

Prepadnutie 13. okrsku

  • Slovensko Prepadnutie v 13. okrsku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Je Silvester roku 2004 a na chátrajúcu policajnú stanicu privezú skupinu väzňov. Medzi nimi je aj neslávne známy mafián a predovšetkým nepohodlný svedok Marion Bishop (Laurence Fishburne). Budovu 13. okrsku napadnú jeho bývalí parťáci, aby zabili Bishopa a s ním aj všetkých ostatných. Ak chcú prežiť, musia sa strážcovia zákona spojiť s väzňami a pod vedením seržanta Jakea Roenicka (Ethan Hawke) spoločne bojovať o holý život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (250)

tron 

všetky recenzie používateľa

Hlavným plusom tejto ostrou akciou nabitej - ale po ostatných stránkach štandardnej - old school snímky, je vynikajúce herecké obsadenie (Fishburne, Dennehy, Belloová, Hawke), neetické jednanie s postavami (okrem iného aj s osobami nežnejšieho pohlavia) a vianočná atmosféra, nasiaknutá krvou. Jednoduchý scenár sa dá s troškou snahy prežiť bez ujmy, ale Carpy bol o čosi lepší. ()

movieband 

všetky recenzie používateľa

Vcelku pohodový akčák s jednoduchým dějem a skvělým hereckým obsazením. Laurence Fishburne je hodně charismatický herec a tady zahrál chladnokrevného mafiána skvěle. Ethana Hawka mám taky rád a tady zahrál ztroskotaného, policejního seržanta vcelku obstojně. Hudba byla podařená a děj, který mě vcelku překvapil byl taky dobrý, jen to občas zaskřípalo. Jinak je to vcelku dobrá akční podívaná, která rozhodně stojí za shlédnutí. ()

Reklama

fishki 

všetky recenzie používateľa

S Carpenterovou klasikou film nemá okrem názvu a pár (skutočne len pár) drobností nič spoločné. A to je, si myslím, veľmi dobre. Film nebol tak temný ako originál, naopak, klasický priemerný akčný film. Síce s hromadou kvázi-vtipných hlášok, klišoidných scén či scén, ktoré sme videl v tom či onom filme, ale zato obsahoval časti plné napätia, nebol AŽ tak jasný na záver a človek, ktorý od snímky nič nečaká sa môže solídne pobaviť. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Průměrný akční thriller s lehce nadprůměrným obsazením. Některé scénáristické přešlapy bily do očí, ale vždy to tak nějak dokázala vyrovnat Drea de Matteo, na kterou byl sakra hezkej pohled. JInak z nevýrazných hereckých výkonů vybočoval jen Laurence Fishburne. Nebylo to špatné, ale podruhé už si to asi nepustím. 60% ()

Morien 

všetky recenzie používateľa

(Neznám originál - zatím.) Protože nejsem policista zdrcený minulostí ani sekretářka na podpatcích, tak nevidím důvod, proč neskousnout tuto jednohubku. Sice je neslušné žvýkat s pusou otevřenou, ale já jaksi nemůžu udržet bradu, kterážto padá. I to, co se tváří jako to největší klišé na světě, může být něco jako prostředníček zdvižený centimetr od tváře diváka (odchod Marii Bello ze scény). Až mě budou zase policajti lákat, ať jdu s nimi na Silvestra na služebnu, tak si to rozhodně odpustím. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (10)

  • Slovo "fuck" zaznie vo filme celkovo 127-krát. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Jděte s těmi remaky do háje!

Jděte s těmi remaky do háje!

08.04.2007

...chce se člověku zařvat, když na něj webové filmové zpravodajství prakticky denně chrlí zvěsti o dalších a dalších předělávkách klasických kusů. Člověk by čekal, že ten otravný trend bude slábnout,… (viac)

Reklama

Reklama