Reklama

Reklama

Policajná akadémia 6: Mesto v obkľúčení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obležení (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mesto zachvátila vlna zločinu. Polícia je bezmocná v boji proti gangu "Wilson Highs". Guvernér i starosta sú nespokojní a žiadajú nebezpečných zločincov čo najskôr zneškodniť. Kapitánovi Harrisovi (G. W. Bailey) preto prichádza na pomoc komandant Lassard (George Gaynes) so svojimi "hviezdami" z akadémie. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

Maynard. 

všetky recenzie používateľa

Nevím čím to je, nejspíš tím, že jako malý kluk jsem to sledoval na videokazetách, ale na policejní akademii mám prostě slabost. S postupem času vidím jaká je to ve skutečnosti hovadina, ale i tak vždycky vydržím celý film :o). Beatboxerový Jones mě snad pokaždé rozesměje. A ještě bych rád vypíchnul herecké výkony Proctora, ten mě dostává úplně vždycky :.o) ()

mcamino 

všetky recenzie používateľa

Mě se líbí, třeba daleko víc, než čtvrtý díl, ale zkrátka No Mahonney, no party. Takže hvězda musí dolů. Jinak je to můj vlastně i oblíbený díl a nechápu proč má tak malé hodnocení. Je to komedie a legračních scének je tu dost, nasmál jsem se, pravda, když si vzpomenu na Mahonneyho, vzpomenu si na film který tak nějak sršil kvalitou, zde se to říct rozhodně nedá, ale nechám 4*. To je myslím pro mě nejrozumnější. ()

Reklama

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Problém je, že šestý díl se znovu opakuje. Staré známé fórky vyplývající z rozdílných povah a vlastností hrdinů. Trochu se nám opakuje i hlavní dějová linka. Ve druhém díle bojovali policisté z akademie proti gangu, nyní znovu. Jedná se tedy o úplně jiný gang, ale ve své podstatě to jiné není. Moc nerozumím tomu, proč po neúspěchu pátého dílu se filmaři pouštěli ještě do šestky a navíc do sedmičky. Zmizela celá řada notoricky známých postav a zmizela i Modrá ústřice. Jediné, co opravdu vážně táhne celý film jsou zlomyslnosti na Harrise. ()

Zix. 

všetky recenzie používateľa

Oproti předchozím dvoum dílům se mi tenhle výrazně víc líbil. Na první tři filmy to ale samozřejmě ani zdaleka nemá, nebýt některých trapných scén, tak by to byla celkem povedená akční komedie s dobrou zápletkou. Slabinou jsou samozřejmě neustále se opakující nebo podobný vtipy a až trapná debilita kapitána Harrise s Proctorem. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Trápenie pokračuje. Vyčerpávajúca šestka sa objavila len rok po premiére nešťastnej päťky, v ktorej chýbalo nielen viacero kľúčových maskotov série (Zed, Nogata, Sweetchuck), ale dokonca i hlavný hrdina Mahoney v podaní Stevea Guttenberga. Scenár o výmene batožín bol v päťke neskutočne zlý, ale napriek tomu diváci stále boli zvedaví na svojich obľúbených policajtov. A tak prišla šestka s podtitulom Mesto v obkľúčení. No a je to rovnako zlé a slabé, ako päťka. Zápletka pojednáva o zločineckom gangu, ktorý mesto drží v šachu. V praxi sú to traja dospelí chlapi s humorom na úrovni neposedného piataka zo základnej školy, ktorý vie, že ho dnes v škole čaká už len telocvik a pôjde domov. Lassardov synovec Nick nie je Mahoney, vyložene sa sem nehodí, nemá ani štipku charizmy a v neposlednom rade je to nesympatická osoba. Starý dobrý Steve Guttenberg! Divák je síce rád, že znova v akcii vidí Hightowera, Hooksovú (pre oboch šlo o posledný výskyt v sérii), kapitána Harrisa alebo Jonesa s Tackleberrym, ale už to skrátka nie je ono. Cítiť, že dotyční sa vrátili v podstate len preto, že boli hercami jednej jedinej roly, takže to dojili a žmýkali až do (trpkého) konca a bolo im v podstate jedno, čo pred kamerou stvárajú (resp. sa s tým zmierili, keďže vedeli, že nie sú scenáristami ani režisérmi, ale iba hercami). Poteší cameo Billie Bird alias pani Feldmanovej zo štvorky a po prestávke v štvorke a päťke sa opäť vracia do hry Fackler v podaní roztržitého Brucea Mahlera. Miestami je to tak úžasne trápne (rapovanie), až je to zvrhlým spôsobom zábavné. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (18)

  • V klubu komiků Comedy Pub dělá Jones (Michael Winslow) na pódiu do mikrofonu beatbox právě ve chvíli, kdy je město bez elektřiny. Mikrofon se zesilovači je funkční i bez ní. (ČSFD)
  • Mapa na stěně v zasedací místnosti je mapa Detroitu. (HellFire)

Reklama

Reklama