Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výkonný pracovník v reklamní agentuře Charles Schine (Clive Owen) je jen dalším člověkem z Chicaga, který každé ráno běží na vlak v 8:43, aby se dostal včas do práce. Když jej ale jednou nestihne a díky tomu se setká s Lucindou Harris (Jennifer Aniston), jeho život se nenávratně změní. Lucinda je šarmantní, krásná a svůdná. Přestože jsou oba v manželském svazku a mají děti, jejich vzájemná přitažlivost je neodolatelná. Společné obědy brzy přejdou v koktejly po práci a zanedlouho se už oba ocitají v hotelovém pokoji. Jejich zdánlivě bezchybný vztah se však radikálně změní v okamžiku, kdy do pokoje vtrhne brutální cizinec LaRoche a začne oba milence ohrožovat pistolí. Poměr se brzy změní v noční můru, která je mnohem nebezpečnější a násilnější, než si dokázali představit. Charlesův život začne být brzy plný podvodů, vydírání, násilí a zločinu. Vzhledem k nemožnosti svěřit se své ženě nebo kontaktovat policii se stává vězněm ve světě, který nepoznává, a v němž není po jeho předchozím životě ani památky. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (329)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Thriller postavený na smršti silných zvratov, z ktorých niektoré sú prekvapivé, niektoré nedôveryhodné a príliš účelové, niektoré veľmi dobré a ten posledný zbytočný. Pre menej skúseného diváka, ktorý nemá zmapovaných všetkých jeho žánrových súrodencov, isto silný zážitok. Sám musím priznať, že ma vtiahol a nepustil. Ale iba na tých 100 minút. Jeho živostnosť je minimálna. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Ja som premyslal vselijako, ale zapletka ma milo prekvapila, v kratkosti povedane, necakal som to. Musim podotknut, ze film som videl v Nemecku pod nazvom ENTGLEIST-VYKOLAJENI, pricom som cesky nazov nepoznal, takze o nejakej HRE S NEVEROU teda myslienke o nejakom vydierani mi ani nenapadla. Najpodozrivejsi sa mi zdal byt trochu ten recepcny v hoteli, ale nech sa aj ti, ktori tento film este nevideli nechaju prekvapit. Clive Owen a Jennifer Aniston zahrali svoje ulohy velmi presvedcivo, takze pre milovnikov thrillerov odporucam. Nechcem premyslat nad tym, ako by dopadol zaver filmu, ak by to bolo v realite, ale bolo to dost zaujimave. Ja osobne by som siel na policiu uz davno, nedokazal by som zajst az tak daleko. _________ Clive Owen - (Charles Schine) +++ Jennifer Aniston - (Lucinda Harris) +++ Vincent Cassel - (LaRoche) +++ Melissa George - (Deanna Schine) +++ Addison Timlin - (Amy Schine) +++ RZA - (Winston Boyko) +++ Tom Conti - (Eliot Firth) +++ Xzibit - (Dexter) +++ Giancarlo Esposito - (Detectív Church) +++ Produkcia: Bob Weinstein, Harvey Weinstein, Lorenzo di Bonaventura +++ ()

Reklama

murakamigirl 

všetky recenzie používateľa

Ja som cool s týmto thrillerom. Ani štipku cool s názvom, o tom snáď neskôr, ak sa podarí ten cool zväzok preseknúť, tak snáď...:) Ono, hmm, keď tá námetová báza (nevera 2 "panenských" neverníkov sa zvrtne na peklo) je tak kvalitne hustá a vo filme vyšťavená na max... aj keď z toho potom vykvitne ceélkom iná kvetinka s rozvrátenými koreňmi, skrátka jedna občas pekne rozpačitá historka hej? No zrejme tu nebudem osamotená v tvrdení, že scenár sa tvári ako zbuchnutý vo vytrasenom orgáne a nie na jednom, ale na polke ale moc neistého kolena... a že šlus niektroých postáv zas bol vyčítaný zo vzduchu- aby to celé nebolo také zúfalo priehľadné že, ako na páse sa tasia komplikácie/ peripetie/ skrátka, niečo sa zakaždým poserie... Divák div sa, hoc historka zaviazla v bahne vyprahnutých múz /eufemisticky/, ono to vôbec nebolí sledovať. A viete, ja sa ani nedivím. Pretože Owen- krátka poznámka pre mimozemšťanov: vynikajúci (britský) herec- to proste uhrá, tie vaše rozpaky uzemní- tak maximálne s jedným owenovským zamračením, že čo ako si to dovoľujete pichať do jeho historky čoo?! Následne vás hodí na háčik a švihom elegána do toho (dejového) prúdu proste šmarí. Anistonka sa v tom bohužiaľ nakoniec utopí, čo je ale ozaj pech, vydržala by ešte pár minút nad hladinou a trhla by strašne pozitívny výkon. Ehm, ehm, žeby práve to ju poplašilo?? Afrodiziakum v podobe námetu zanecháva po svojej prítomnosti už len vysoko dráždivý pach a že vaša nabudená žiadostivosť nespľasne, pripisujem na konto zásluh práve im. V tomto kabáte by to prosilo preriediť, o tom žiadna, športové kecy, vedľajšie postavy, vedľajšie scény, z ktorých niektoré sú trochu vedľa trochu viac doslova, všetkého je nadmieru a pýta si to preriediť. Ach joo, pán režisér, na meno ti neprídem ani dnes, nieto o dáky týždeň, ale ako už tento samorastúci koment uvádzam a ako skončil tento filmík, mám svoje výhrady, mám svoj štýl- ale to už sme inde:))-som proste cool. Názov otrasný!!! Originálne "Derailed" - Vykoľajený/í - to mu sedí približne tak ako mne by sa sedelo na Owenovi. T. j. krááááááľovsky. 3,5* ()

MikeCool 

všetky recenzie používateľa

Zpětně koukám na tento můj komentář a musím vás upozornit, že je to SPOILER jako kr*va! Takže čtěte s rozvahou a omlouvám se. Je to jeden z mých prvních komentářů. Hru s nevěrou jsem viděl úplnou náhodou v televizi na ČT1 a musím říci, že ze začátku mi přišlo že půjde o nějaký romantický příběh. Po scéně, kde znásilní Luccindu, tak jsem přehodnotil svůj názor z romantického příběhu na jakési drama. Charles jí chce samozřejmě nějak pomoci, a tak dá Luccindě nějaké peníze, aby se zotavila, ale neuvěřitelný zlom přišel tehdy, kdy se Charles dozvěděl, že to vše byla pouhopouhá fikce a že Luccinda je podvodnice. V tu chvíli mi doslova spadla čelist, div mi z pantů nevypadla. Už jen to, že Luccindu hraje Jeniffer Aniston (moje nejoblíbenější herečka), protože Aniston znám pouze jako komediální postavu a tady se z ní stane taková "sviňucha". ()

Sofia 

všetky recenzie používateľa

Ztráta času. Ve filmu se objevuje tolik filmových klišé známých ze sta jiných filmů, až to bolí - cizinec ve vlaku/nemocná dcera/falešná milenka/napravený černoch/neúprosný černošský policista atd. Nechápu, proč se hlavní herecké trio rozhodlo v něčem takovém hrát. Z celého filmu vyplývá opravdu jen jedno ponaučení - nebuďte nevěrní :-)))! ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (6)

  • 22-milionový thriller je první snímek, který uvedli na americký trh bratři Weinsteinovi po tom, co se odtrhli od Disneyho Miramaxu, který řidili před založením vlastní společnosti. Své zkušenosti zúročili hned o úvodním víkendu (11. – 13. 11. 2005), když film vydělal 12,2 mil. dolarů a celkem poté 36 milionů. (imro)
  • Okrem amerického štátu Illinois prebiehalo natáčanie aj vo Veľkej Británii. (MikaelSVK)
  • Zbraň, ktorú používa Dexter (Xzibit), je známa izraelská pištoľ Desert Eagle. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama