Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do života Booga, zdomácneného medveďa grizlyho bez akýchkoľvek schopností nutných k prežitiu v divočine, vtrhne ako uragán vychudnutý a utáraný jeleň Elliot. Keď Elliot Booga presvedčí, aby opustil svoj pohodlný domov v garáži správca parku a okúsil, ako chutí život v naozajstnej prírode, veci sa rýchlo začnú vymykať kontrole. Obaja hrdinovia sú len tri dny pred začiatkom loveckej sezóny premiestnení do lesa, kde sa musia čo najrýchlejšie aklimatizovať. Obaja musia urobiť všetko preto, aby sa im podarilo rýchlo zjednotiť ostatné zvieratá a uchrániť seba aj les pred skupinou rozbesnených lovcov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (316)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Nadpriemerný animák, síce s tradičnou témou, ale zato výborne a vtipne spracovanou. Animácia síce nie je totálne top, ale to vôbec nevadí, hlavne že tu nie je núdza o srandovné postavy a ich gagy. Dá sa tu taktiež počuť aj pár dobrých hlášok. Len taký postreh - na konci som akosi nepostrehol vetu "V tomto filme nebolo ublížené žiadnemu zajacovi." ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Povedená animace, nepříliš originální příběh, přesto s potenciálem dobře pobavit. Výsledkem je však přesto hodně slabá zábava. Boog s Elliotem byli totiž jen špatnými klony Shreka s oslíkem, kterým k překonání tohoto hendikepu chybělo to podstatné, totiž humor. Navíc neměli oporu ani v příběhu, který zůstal křečovitý a nezáživný tak, že to těch pár vedlejších postav, co občas zaperlily, nebo scén, které pobavily, nevytrhlo a celé mě to, přes občasné pousmání, těžce nebavilo. Závěrečná bitva sice byla svižnější a občas pobavila nějakou citací či filmovým odkazem, zachránit celkový dojem už však nedokázala. ()

Reklama

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Velká nuda, která dokazuje, že se začíná točit opravdu všechno v 3D animaci a je jen na divácích jestli konečně začnou chodit na to kvalitní nebo na vše barevné co jim rodinný multiplex nabídne za zvýhodněné ceny. Lovecká sezona dokazuje, že bez větších hvězd prostě nepřilákáte tolik rodinek a bez pořádného příběhu se rodinky nevrátí pro další porci. ()

imf 

všetky recenzie používateľa

Děti to asi spořádají bez mrknutí oka, vy v lepším případě vytuhnete po dvaceti minutách, v tom horším budete dalších osmdesát nadávat na to Ashtona Kutchera, mizernou práci animátorů od Sony a katastrofální nedostatek jakýchkoliv nových, dobrých nebo alespoň průměrně srandovních nápadů. Lovecká sezóna je zbytečná. Tak moc zbytečná, až z toho krvácejí oči. Utečte, dokud můžete. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Pokus o dobrý animák stroskotal!Sony nedokázalo týmto animákom konkurovať spoločnostiam ako je napr.Pixar.Celý tento snímok vyzerá ako nedokončený!Rozpočet 85miliónov dolárov sa asi stratil v peňaženkách Martina Lawrence a Ashtona Kutchera,pretože v tomto animáku ho rozhodne nieje vidieť!Vizuálna a grafická stranka snímku je nedotiahnutá do konca.Charaktery hlavných hrdinov sú pozbierané z iných animákov,takže nejide o nič nové!IZ réžie má aké-také skúsenosti jedine Roger Allers a tak to aj dopadlo!Open Season sa nepodarila.2*zá doslová"pár"scén u ktorých mi nabehol náznak smiechu! ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (14)

  • První film studia Sony v 3D IMAX kinech. (D3VIL)
  • K filmu vznikla i počítačová hra. (Dejvecd)
  • První počítačem animovaný počin studia Sony stál 85 milionů a během prvního víkendu (29.-1. 10. 2006) promítání v USA utržil 23,6 mil. dolarů. Pro studio byla šlo o tehdy rekordní jedenáctý film, který v roce 2006 debutoval na prvním místě. Zajímavostí je, že při debutu Lovecké sezóny se na druhé příčce žebříčku návštěvnosti ocitla další novinka s Ashtonem Kutcherem, Záchranáři (2006). (imro)

Reklama

Reklama