Reklama

Reklama

Medziplanetárny lovec ľudí Shep Ramsey (Hulk Hogan) sa raz, počas nepríjemnej bitky s jednotkami jeho úhlavného nepriateľa, generála Suitora (William Ball) - šialeného zločinca, ktorý sa chce zmocniť nadvlády nad celým svetom - dostane do úzkych. Situácia je natoľko vážna, že je s ťažko poškodenou loďou nakoniec nútený núdzovo pristáť na Zemi.
Nuž a kým sa mu jeho vesmírny koráb podarí opäť spojazdniť, ubytuje sa u dosť nekonvenčných manželov Charlieho (Christopher Lloyd) a Jenny (Shelley Duvall) Wilcoxovcov, ktorí samozrejme nemajú ani najmenšie tušenie o tom, že ich nový podnájomník prichádza z vesmíru!
Na pozemšťanov nezvyknutý (a len ťažko si zvykajúci) Shep sa neustále dostáva do potýčok s deckami na skateboardoch či otravnými susedmi - netušiac, že Suitorovi "nohsledi" sú mu už dávno v pätách! A tak sa náhle jeho noví priatelia ocitnú uprostred boja mimozemšťanov. (TV Dajto)

(viac)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Shelley Duvall

Zemřela herečka Shelley Duvall

11.07.2024

Ve věku pětasedmdesáti let zemřela ve čtvrtek ve městě Blanco v Texasu americká herečka Shelley Duvall. Důvodem úmrtí byly komplikace spojené s dlouho trvajícím onemocněním cukrovkou. Tuto zprávu… (viac)

Reklama

Reklama