Reklama

Reklama

Unesení

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Záhada Blair Witch přichází tento šokující příběh čtyř mužů odhodlaných k pomstě proti krutému vetřelci z vesmíru, který věznil a zabil jejich kamaráda. Kdo ale skončí jako vítěz v této hře na život a na smrt? Připravte se na neúprosně traumatickou cestu, která vás nechá zneklidněné… vyděšené… změněné. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (114)

Gardenboy 

všetky recenzie používateľa

Booooože to bola kravina. Po tom, čo natočil Blair Witch som myslel, ze ma Edko Sanchez na viac. Zopar dobrých momentov to malo, ale o scenári sa hovoriť nedá, myslim, že aj malému deckuje jasné, čo sa kedy stane, herci - burani nehrali, veď nakoniec nemali co az na par "fuck","shit",ôMotherfucker" a zopar vydesenych ksichtov nebolo co hrat. Mimozemstan akoby bol ten najväčší predator z krajiny mimozemstanov - to ako takto má vyzerať tvor inteligentnejsi ako my? Tak to sa docela bojim pozriet na človeka ako bude vypadat za stotisic rokov. No jednoducho až na pár momentov nie je o čo stáť. Taký descent, Wrong turn alebo Hills have eyes v tejto brandži valcujú oveľa viac ako tetno skvost. Nedám mu viac ako dve. ()

Nekrofil 

všetky recenzie používateľa

Tento horor od režiséra filmu Záhada Blair Witch ma veľmi milo prekvapil. Film vás vhodí priamo do deja, štartuje hneď veľmi vysokým tempom, ktoré mu vydrží až do konca. Divák si musí dej a jeho pozadie pospájať dokopy z výpovedí hlavných postáv, čím udržuje divákovu pozornosť nepretržite. Je to príjemná zmena od obvyklých filmov, ktoré by prvých 15 – 20 minút strávili expozíciou a vysvetľovaním deja. I keď mal režisér a jeho tím k dispozícii iba obmädzený rozpočet, efekty sú na veľmi slušnej úrovni a vidieť, že filmári si dali záležať s každým detailom. I keď Altered trpí niekoľkými drobnými chybami (hlavne zásluhou hercov), ma snímok veľmi potešil a dúfam, že sa od režiséra Eduarda Sanchéza dočkám viacerých podobných projektov. Odo mňa 80%. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Trojica mužov chytí uprostred noci v hlbokom lese mimozemskú bytosť, ktorú následne dopraví do domu jedného z kamarátov. Kým chce jeden z nich votrelca zabiť a konečne tak pomstiť smrť svojho zosnulého brata, ostatní zo skupiny plánujú prečkať do nasledujúceho rána a tak sa vyhnúť zbytočnému súboju s ostatnými mimozemšťanmi. Bohužiaľ, niekedy sa konfliktu predísť nedá. Obzvlášť keď je vaším protivníkom niečo, čo ani z ďaleka nepremýšľa ako ľudská bytosť. Vizuál votrelca síce nie je dokonalý, no každopádne musím uznať, že atmosféru "Altered" vyvolal viac ako slušnú! Keď k tomu prirátam celkom na parádu spracované gore či masky nainfikovaných ľudí, nemôžem ísť s hodnotením pod 3 hviezdy. To by som tomuto snímku neskutočne krivdil - 55% ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

No, od režiséra filmu Záhada Blair Witch som čakal trošku viac. Typický béčkový film so slabými hercami. Neprekážal mi komorný príbeh, ani viacmenej vydarený mimozemšťan, ale to, že na "horor" je to dosť málo atmosferické /hoci snaha bola/ a ako sľubuje obal, neostal som ani znekľudnený ani vydesený... Ešte pre Gusta. Tak si myslím, že si režisér nechal otvorené dvierka pre prípadné pokračovanie, ale asi z neho nebude nič, pretože film dieru do sveta neurobil.50%... ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Tenhle emzácký sci-fi horor mě moc nebavil, hlavně v první polovině. Hrdina, čůrák, mullet a posera dýlujou s mimozemskou špínou, která je před lety zneužila na pokusy a sejmula jejich kámoše Timmyho. A ještě je tam přítelkyně Hope, která je v jednom kuse na facku. Snaha o udržování diváka v nevědomosti, rádoby psychologické chvilky, přemíra vidlácký iracionality, přehrávání, otřepanost - toť mínusy. Mělo to být radši komediální a mnohem akčnější. Plusem Cody v rozkladu, zubatý alien, střeva, jinak moc nic. Slabý průměr. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (4)

  • Film bol pôvodne plánovaný ako hororová komédia s názvom "Probed". (Nekrofil)
  • Když Wyatt (Adam Kaufman) říká svým přátelům, aby mimozemšťana vrátili na farmu a Cody (Paul McCarthy-Boyington) se začíná zlobit, na Wyattově bílém tílku je vidět červená tečka z kamery. (Lajty)
  • I přes závěrečnou masivní explozi, která srovnala prakticky všechno se zemí, přežila dodávka nedotčená. (Lajty)

Reklama

Reklama